25/06/14 ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

«ΜΑΡΞΙΣΜΟΣ 2014»

Τετραήμερο φεστιβάλ επαναστατικών ιδεών

      Pin It

Αύριο, Πέμπτη, ανοίγει τις πύλες του το τετραήμερο φεστιβάλ «επαναστατικών ιδεών και συζητήσεων», το οποίο οργανώνεται από το Σοσιαλιστικό Εργατικό Κόμμα (ΣΕΚ) και πραγματοποιείται στην ΑΣΟΕΕ. Φετινό θέμα του είναι «1914-2014: ένας αιώνας πολέμων, κρίσεων και επαναστάσεων» και υπότιτλος «Ποια η εναλλακτική προοπτική;».

 

Στις θεματικές ενότητες των συζητήσεων περιλαμβάνονται: «100 χρόνια από τον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο», «40 χρόνια από τη μεταπολίτευση», «Στροφή Αριστερά: διάλειμμα ή προοπτική;», «Καταπίεση και απελευθέρωση», «Πώς παλεύουμε τους φασίστες και τον ρατσισμό», «Μαρξ και μαρξισμός», «Η κοινωνία αλλάζει με επαναστάσεις», «Οι μάχες μετά τις εκλογές».

 

Ομιλητές στα πάνελ θα είναι, μεταξύ άλλων, οι Αλεξ Καλλίνικος (Βρετανία), Σενόλ Καρακάς (Τουρκία), Πάνος Γκαργκάνας, Δημήτρης Λιβιεράτος, Πέτρος Κωνσταντίνου, Αρης Χατζηστεφάνου, Σπύρος Μαρκέτος, Γιώργος Πίττας, Μαρία Στύλλου, Σωτήρης Κοντογιάννης κ.ά.

 

Για τη διευκόλυνση των συμμετασχόντων, στο φεστιβάλ θα λειτουργεί, από την Παρασκευή το μεσημέρι, και παιδικός σταθμός, αλλά και εστιατόριο με προσιτές τιμές. Περισσότερες πληροφορίες μπορούν να βρουν οι ενδιαφερόμενοι στην ιστοσελίδα www.sekonline.gr και στο τηλέφωνο 210- 5247140.

 

Τ.Τ.

 

Scroll to top