27/06/14 ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

τετΡΑΔΙΟ

      Pin It

Του Δημήτρη Κανελλόπουλου

 

Μικρή Αγγελία: Το «τετΡΑΔΙΟ» έχασε και τον τελευταίο λόγο για να συντονίζεται στον «Σκάι 100.3» – δεν διασκεδάζει πια με τον Αρη Πορτοσάλτε. Οποιος βρει έναν άλλο λόγο, να μας ενημερώσει το συντομότερο. Δίνεται αμοιβή ούτως ή άλλως, μια και όποιος καταφέρνει να ακούει τον Σκάι πρέπει να αμείβεται για την υπομονή του.

 

Τα πέντε ελληνικά τραγούδια που ακούστηκαν περισσότερο την τελευταία εβδομάδα στα ελληνικά ραδιόφωνα της επικράτειας, όπως τα κατέγραψε το Media Inspector:

getFile (20)

1) Γιώργος Μαζωνάκης: Εχω περάσει και χειρότερα (μεταδόθηκε 1.645 φορές)

 

2) Demy / Mike: Οσο ο κόσμος θα έχει εσένα (1.628)

 

3) Δέσποινα Βανδή: Ολα αλλάζουν (1.614)

 

4) Master Tempo / Χρήστος Μενιδιάτης: Χαμός θα γίνει (1.437)

 

5) Δημήτρης Καραδήμος: Παίρνω την ευθύνη (1.379)

 

Τόση ποιότητα δεν αντέχεται πια…

 

Επεκτείνεται ο Γιάννης Κουρτάκης στα FM: απέκτησε και νέο ραδιοσταθμό, τον «Sentra 103.3». Δύο τα ραδιόφωνά του, λοιπόν, μετά και το «Παραπολιτικά 90.1». Ηρθε σε συμφωνία με τον όμιλο Μπόμπολα και αναλαμβάνει τη συχνότητα, η οποία θα παραμείνει αθλητική.

 

Το μόνο κέρδος που προκύπτει από την παρουσία του Γρηγόρη Ψαριανού στην πολιτική είναι η απουσία του από τα FM. Ουδέν κακόν αμιγές καλού.

 

Διεργασίες ξανά στον «Flash 96», δραστηριοποιούνται και πάλι στον αυτοδιαχειριζόμενο ραδιοσταθμό. Πρόγραμμα δεν βγάζουν ακόμα βέβαια. «Από τον Νοέμβριο του 2012 και μέχρι σήμερα ο σταθμός υπολειτουργεί, ελπίζουμε πως πολύ σύντομα θα επιστρέψουμε δυναμικά» γράφουν στο blog τους οι εργαζόμενοι.

 

Είναι ο «Μέντα 88» ένας σχετικά καινούργιος ραδιοσταθμός και μεταδίδει το καλό ελληνικό τραγούδι. Μαργαρίτα Μυτιληναίου και Αντώνης Ανδρικάκης οι επικεφαλής του. Σημειώστε τον, είναι από τα ενδιαφέροντα ραδιόφωνα της μπάντας. Και τσιμπάει σιγά σιγά στις ακροαματικότητες.

 

Νέος διευθυντής σε «Sfera 102.2» και «Derti 98.6» ο Σταύρος Μπουλιτσάκης, ένας άνθρωπος που ξέρει αποδεδειγμένα από ραδιόφωνο.

 

Ο Γιώργος Χελάκης ξαναβγήκε στα βαθιά με το πειρατικό του, στο «NovaΣΠΟΡ 94.6». Είθε να είναι καλή η κατάληξη του ταξιδιού κι ας λέει ο Καβάφης κάτι άσχετα, πως σημασία έχει μόνο το ταξίδι…

 

Ξεκινάει σήμερα το φημισμένο τριήμερο βρετανικό φεστιβάλ του Glastonbury (Arcade Fire, Kasabian και Metallica οι headliners) και μπορούμε να συντονιστούμε στο Worthy FM, το επίσημο ραδιόφωνο του φεστιβάλ.

 

www.e-tetradio.gr

 

Scroll to top