samaras-venizelos

30/06/14 ONLINE ΕΚΔΟΣΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ραντεβού Σαμαρά – Βενιζέλου για τα προαπαιτούμενα

Συνάντηση με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης έχει αυτή την ώρα ο πρωθυπουργός με τα θέματα των προαπαιτούμενων, της «μικρής ΔΕΗ» και της διαχείρισης των προς ψήφιση νομοσχεδίων να βρίσκονται στο τραπέζι - Επαφές Σαμαρά με υπουργούς.
      Pin It

Μία ακόμα συνάντηση προκειμένου να καθορίσουν την πορεία των κυβερνητικών λειτουργιών έχουν αυτή την ώρα, ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών, Ευάγγελος Βενιζέλος.

Οι δύο άνδρες έχουν συνάντηση αυτή τη στιγμή στο Μέγαρο Μαξίμου, θέτοντας στο τραπέζι τα προαπαιτούμενα μέτρα ενόψει και της επιστροφής της τρόικας στην Ελλάδα, τη διαδικασία με την οποία θα κατέβει στη Βουλή η «μικρή ΔΕΗ», αλλά και γενικότερα θέματα διαχείρισης της κοινοβουλευτικής διαδικασίας, μετά και τα πρόσφατα «σημάδια διαφοροποίησης» από βουλευτές των δύο κομμάτων.

Η συνάντηση έχει προγραμματιστεί για τις 6 το απόγευμα στο Μέγαρο Μαξίμου, ενώ νωρίτερα ο Ευάγγελος Βενιζέλος υπενθύμισε τη… θέληση της συγκυβέρνησης να μην γίνουν πρόωρες εκλογές.

Η χώρα δεν πάει σε εκλογές, βγήκε «όρθια» και «αλώβητη» από τις εκλογές, δήλωσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, απαντώντας σε ερώτηση για το τι θα γίνει αν δεν προκύψει αυτοδυναμία κατά τις επόμενες εθνικές εκλογές, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που έδωσε, για τον απολογισμό της ελληνικής Προεδρίας.

 

Επαφές Σαμαρά με υπουργούς

Όπως έγινε γνωστό, νωρίτερα, ο πρωθυπουργός είχε σύσκεψη για την παράνομη μετανάστευση με τους υπουργούς Εθνικής Άμυνας, Δημήτρη Αβραμόπουλο, Δικαιοσύνης, Χαράλαμπο Αθανασίου, Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Βασίλη Κικίλια, και Ναυτιλίας και Αιγαίου, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη.

 

ΣΥΡΙΖΑ: Η κοινωνία δεν θα ανεχτεί άλλες ασκήσεις υποταγής

Δριμεία επίθεση εναντίον της συγκυβέρνησης εξαπέλυσε η αξιωματική αντιπολίτευση, σχολιάζοντας τη σημερινή συνάντηση των Σαμαρά – Βενιζέλου, λέγοντας πως η «απομονωμένη κοινωνικά κυβέρνηση προσπαθεί να ολοκληρώσει το νέο κύκλο μνημονιακών δεσμεύσεων, αρνούμενη να αποδεχτεί τη συντριπτική ήττα της πολιτικής της σε όλα τα επίπεδα».

«Σύντομα οι Σαμαράς και Βενιζέλος θα αντιληφθούν ότι τα ψέματα έχουν τελειώσει και ότι η κοινωνία δεν θα ανεχτεί στην πλάτη της, άλλες ασκήσεις υποταγής προς τους δανειστές» καταλήγει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

 

efsyn.gr

Scroll to top