santos2

02/07/14 ONLINE ΕΚΔΟΣΗ

SPORT

«Άδειασμα» ΕΠΟ στον Σάντος

Διαφορετική εκδοχή για την ξαφνική αναχώρηση του Φερνάντο Σάντος από τη Βραζιλία για την Πορτογαλία έδωσε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας - Περίπου 200 άτομα υποδέχτηκαν τους Έλληνες διεθνείς στο «Ελευθέριος Βενιζέλος». Συνθήματα υπέρ Γκέκα, Καραγκούνη.
      Pin It

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Σαρρής, «άδειασε» τον ομοσπονδιακό τεχνικό που έριξε στη διοίκηση της Ομοσπονδίας την ευθύνη για την πρωτοβουλία να του βγάλει εισιτήρια και να φύγει μόνος του από την Πορτογαλία.

«Νομίζω ότι η απόφαση του κυρίου Σάντος να φύγει αμέσως μετά τα παιχνίδια, ήταν πριν πάμε στο Μουντιάλ. Αυτό είχε γίνει και στο παιχνίδι με την Ακτή. Υπήρχαν εισιτήρια για τους τρεις Πορτογάλους να φύγουν για Λισαβόνα, διότι υπήρχε απευθείας πτήση. Εγώ πληροφορήθηκα ότι φεύγει εκείνη τη στιγμή. Οταν μπήκα στα αποδυτήρια. Νόμιζα ότι θα φύγει ύστερα από μερικές ώρες. Αλλά επειδή έγινε παράταση και πέναλτι, όλα έγιναν πάρα πολύ γρήγορα και αυτό φάνηκε λίγο περίεργο. Δεν υπάρχει κάτι ιδιαίτερο, ούτε κανένα πρόβλημα», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Σαρρής.

Συγκίνηση παικτών για την υποδοχή

Περίπου 200 άτομα βρέθηκαν χθες (Τρίτη) το απόγευμα στο αεροδρόμιο για να υποδεχθούν την εθνική ομάδα που γύρισε από τη Βραζιλία. Φώναζαν συνθήματα κυρίως υπέρ του Φάνη Γκέκα που έχασε το καθοριστικό πέναλτι στο ματς με την Κόστα Ρίκα.

Πρώτος βγήκε στην αίθουσα υποδοχής ο Κώστας Μανωλάς και κέρδισε ένα μεγάλο κομμάτι από το χειροκρότημα.

Ακολούθησε ο Γιώργος Καραγκούνης, που ολοκλήρωσε την καριέρα του στην Εθνική και ευχαρίστησε με χειρονομίες τον κόσμο που φώναζε συνεχώς το όνομά του.

 

karagkounis

 

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος με τη δήλωσή του είπε: «Ευχαριστούμε όλους τους Ελληνες που είναι εδώ».

Ο Γιώργος Σαμαράς τόνισε: «Φτάσαμε μέχρι τους 16. Για την επόμενη ημέρα έχουμε ακόμα δρόμο. Ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο για την υποδοχή».

Από την πλευρά του, ο Ανδρέας Σάμαρης δήλωσε: «Δεν περίμενα την υποδοχή. Ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο που ήρθε σήμερα. Ο καθένας στη θέση μου θα ένιωθε ευλογημένος».

Με το που βγήκε ο Φάνης Γκέκας, ο κόσμος έπεσε επάνω του και του έλεγε πως «δεν πειράζει» για το χαμένο πέναλτι με την Κόστα Ρίκα. Ο ίδιος έδειχνε συγκινημένος από την υποδοχή του κόσμου.

 

gkekas

 

 

efsyn.gr

Scroll to top