Pin It

Ευθεία βολή κατά του Ευάγγελου Βενιζέλου και του επιχειρήματος του διακριτού ρόλου της Χαριλάου Τρικούπη εντός της δικομματικής έριξε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, χαρακτηρίζοντας το ΠΑΣΟΚ «καρικατούρα» και δηλώνοντας ότι «δεν έχει μια διακριτή προοδευτική ταυτότητα».

 

Οπως υπογράμμισε ο υπουργός Υποδομών με συνέντευξή του στην ιστοσελίδα newsit.gr, «το ΠΑΣΟΚ δεν πρέπει να είναι συμπληρωματική δύναμη ή παρακολούθημα σε κάποια κυβέρνηση», ενώ επιτείνοντας τον εκνευρισμό του κ. Βενιζέλου, άφησε να εννοηθεί ότι δεν τον αφήνει αδιάφορο το ζήτημα της ηγεσίας της παράταξης.

 

Παράλληλα, ζήτησε τη σύναψη μιας νέας «καθαρής» προγραμματικής συμφωνίας μεταξύ ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ. «με συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα και προθεσμίες με ημερομηνία τέλους», εμφανίστηκε θετικός σε συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ «αν η Κουμουνδούρου λέει «ναι» στο ευρώ και την Ευρώπη χωρίς επιφυλάξεις» και για την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας κάλεσε τους βουλευτές να διαμορφώσουν τη νέα πλειοψηφία, «που θα αντανακλά τη νέα Ελλάδα και τη νέα ελληνική ενότητα».

 

Scroll to top