Pin It

Του Λάκη Μπέλλου

 

Το Γκουαντάναμο διαμαρτυρήθηκε για τις αυστηρές διατάξεις του νομοσχεδίου για το σωφρονιστικό σύστημα και τις απάνθρωπες – όπως τις χαρακτηρίζει- φυλακές υψίστης ασφαλείας που δημιουργούνται στην Ελλάδα.

 

Για τις νέες φυλακές υψίστης ασφαλείας πάντως, το εξετάζουμε πολύ το θέμα. Εχουν δει οι υπεύθυνοι μέχρι τώρα τουλάχιστον 32 φορές το «Εξπρές του Μεσονυχτίου».

 

Στην κυβέρνηση θεωρούν ελαστικές τις διατάξεις του νομοσχεδίου. Γι’ αυτό 12 υπηρεσιακοί παράγοντες πάνε αύριο για να μελετήσουν τα συστήματα του Γκουντάναμο από κοντά.

 

Το πρόγραμμα του μέσου Ελληνα πολίτη από 1ης Ιουλίου:

 

1 Ιουλίου: Εφορία

 

2 Ιουλίου: Εφορία

 

3 Ιουλίου: Εφορία

 

4 Ιουλίου: Ρεπό

 

5 Ιουλίου: Εφορία

 

Αρχίζουν οι διακοπές. Ρεύματος. Το νομοσχέδιο το περνάει με το νομοθετικό σύστημα «Αρον άρον». Και η ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ άρον άρον την κάνει την απεργία. Η θερμοκρασία δεν έχει ξεπεράσει τους 45ο για να λιώσουμε κανονικά.

 

Το πρόγραμμα διακοπών είναι:

 

10 Ιουλίου: ΔΕΗ

 

15 Ιουλίου: Κινητό

 

20 Ιουλίου: Σταθερό

 

25 Ιουλίου: ΕΥΔΑΠ

 

2 Αυγούστου: Σουπερμάρκετ

 

12 Αυγούστου: Φαγητό

 

23 Αυγούστου: Συσσίτιο

 

1 Σεπτεμβρίου: Κάδος απορριμμάτων

 

Δεν με ενδιαφέρουν καθόλου οι διακοπές της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ, γιατί το ρεύμα στο σπίτι μου είναι κομμένο.

 

Το πριμ που χάρισαν οι διεθνείς στον Αντ. Σαμαρά για να φτιάξει το προπονητήριό τους, ήταν η πρώτη είδηση σε όλη την υφήλιο. Πρώτη φορά αθλητές δίνουν πριμ στον πρωθυπουργό της χώρας τους.

 

Θα το μαθαίνουν πια στις σχολές δημοσιογραφίας αντί για το γνωστό παράδειγμα με τον σκύλο: «Είδηση δεν είναι όταν δίνει πρωθυπουργός πριμ σε αθλητές, αλλά όταν οι αθλητές δίνουν πριμ στον πρωθυπουργό».

 

Ο Χαρδούβελης συμβούλεψε τον Σαμαρά να ζητήσει κι άλλο πριμ, γιατί αυτά που έδωσαν οι ποδοσφαιριστές δεν φτάνουν για το προπονητήριο.

 

Οι διεθνείς όμως κάτι θα πάρουν για πριμ, αλλά λίγο αργότερα. Τους το υποσχέθηκε ο Τσίπρας. Θα είναι όμως σε δραχμές.

 

Α, ξεχάσαμε το όνομα των δικών μας φυλακών υψίστης ασφαλείας. Θα λέγονται «Ελλαντάναμο».

 

facebook.com/louketo

 

Scroll to top