Pin It

Του Λάκη Μπέλλου

 

Η ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ ονόμασε τις απεργίες «κυλιόμενες» γιατί θα κοπεί το ρεύμα και θα κυλιόμαστε από τη ζέστη στο κρεβάτι.

 

Ο Γκέκας φταίει. Αν έβαζε το πέναλτι, κανένας δεν θα ασχολιόταν σήμερα με τη «μικρή ΔΕΗ».

 

Ο επόμενος στόχος ξεπουλήματος είναι οι «μικρές Κυκλάδες».

 

Φυσικά να γίνει δημοψήφισμα για τη «μικρή ΔΕΗ». Προηγείται όμως το δημοψήφισμα για τον Κατσουράνη.

 

Ξανανοίγει και ο Πρετεντέρης την «Ανατροπή» για να ξαναρχίσουν οι δημοσκοπήσεις.

 

Η ταινία που έχω γελάσει πιο πολύ είναι οι «Τρελές σφαίρες νούμερο 21/2». Αλλά σίγουρα αυτά που έγιναν χθες στο Ζάππειο με τις ετοιμόρροπες καρέκλες στην τελετή λήξης της ελληνικής προεδρίας, δεν χρειάζονται σεναριογράφο για να κάνει το ξεκαρδιστικό «Σπασμένες καρέκλες νούμερο 2».

 

Εσπασε στην τελετή λήξης της ελληνικής προεδρίας η καρέκλα του πρόεδρου του Ολυμπιακού Ευ. Μαρινάκη που «σωριάστηκε φαρδύς πλατύς στο πάτωμα». Ηταν η μοναδική φορά που ο κ. Μαρινάκης είχε 100% δίκιο πως δεν του δόθηκε πέναλτι.

 

Σχεδόν ταυτόχρονα στην επισημότατη τελετή έσπασαν οι καρέκλες του Ισπανού πρέσβη και του αναπληρωτή υπουργού Περιβάλλοντος! Τα μάτια όλων στράφηκαν στον παρόντα Κωνσταντίνο Μητσοτάκη ως τον πρώτο ύποπτο για την καταστροφή της πανηγυρικής ατμόσφαιρας, που είχε μετατραπεί σε πανηγυρτζίδικη.

 

Κι αυτός, όμως, λαχτάρισε και τρομαγμένος κρατούσε με τα δυο του χέρια το μπαστούνι του, τρέμοντας τη γρουσουζιά να τον ξεκάνει σπασμένη καρέκλα. Τελικά υπεύθυνος ήταν ο Σαμαράς, γιατί την ώρα που έσπαγαν οι καρέκλες και κατακρημνίζονταν οι καλεσμένοι σωρηδόν στα τσιμέντα στα πλακάκια, μιλούσε για «σταθερότητα».

 

Διατάχθηκε ΕΔΕ, γιατί προμηθεύτηκαν «καρέκλες του γύφτου» στη λαμπρή εκδήλωση για το τέλος της προεδρίας. Ο προμηθευτής, όμως, αποδείχθηκε αθώος με το ατράνταχτο επιχείρημα ότι αφού τα καθίσματα άντεξαν τον Βενιζέλο, δεν ήταν ελαττωματικά.

 

Τον ΜΑΤατζή που κλότσησε καθαρίστρια, επειδή βρήκε στόχο -και ψαχνό μάλιστα- θα τον πάρουν στην Εθνική ομάδα να χτυπάει πέναλτι.

 

Επικεφαλής των αστυνομικών ο Κικίλιας στην Ερμού, κυνηγούσε τους αλλοδαπούς που πουλούσαν τσάντες-μαϊμού, με την ιδιότητα του υπουργού-μαϊμού.

 

Η απεργία της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ τις σοβαρότερες επιπτώσεις θα έχει για τους Μουρίνιο – Ρονάλντο, που βρίσκονται στη Μύκονο. Φανταστείτε με τα μπλακ άουτ τι ξεφτίλα θα πάθουμε. Ο Ρονάλντο, άλλωστε, τα ‘χει πάρει με τον ακριβό καφέ στο νησί. Για να πληρώσει για όλη την παρέα του, πήρε μεταγραφή από τη Ρεάλ στην Μπαρτσελόνα με αστρονομικό ποσό.

 

Μόλις έμαθαν ότι στην Ελλάδα θα ‘χουμε διακοπές ρεύματος το καλοκαίρι, έρχονται άλλοι 20 εκατ. τουρίστες για να απολαύσουν τις ρομαντικές κατασκότεινες νύχτες.

 

Ο Γιακουμάτος αποφάσισε ότι λιωμένο παγωτό θα θεωρείται αν έχει περάσει το 6μηνο, για να μην πάθουν ζημιά οι καταστηματάρχες.

 

Η κυβέρνηση τα ‘χει με τη ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ, γιατί της έκλεψε το κοπιράιτ να κόβει μόνο αυτή το ρεύμα.

 

Σήμερα λόγω της επιστράτευσης των απεργών της ΓΕΝΟΠ, θα κυκλοφορούν μόνο τα μονά τανκς.

 

facebook.com/louketo

 

Scroll to top