Pin It

Του Λάκη Μπέλλου

 

Τόσο ακριβό που είναι το ρεύμα, παρακαλάω να έχει μπλακ άουτ όλο το δίμηνο.

 

Σήμερα θα διακοπεί το χαράτσι στις εξής περιοχές και ώρες:

 

11.00-12.00 ΣΚΑΡΑΜΑΓΚΑΣ, ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ, ΕΛΕΥΣΙΝΑ, ΜΑΝΔΡΑ

 

12.00-13.00 ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ, ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ, ΡΑΦΗΝΑ, ΛΑΥΡΙΟ, ΣΟΥΝΙΟ, ΑΝΑΒΥΣΣΟΣ, ΛΑΓΟΝΗΣΙ

 

13:00-14.00 ΚΙΟΥΡΚΑ, ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ, ΚΑΛΑΜΟΣ, ΩΡΩΠΟΣ, ΟΙΝΟΦΥΤΑ

 

Αν γίνονταν οι διακοπές μεταξύ 8 και 9 το βράδυ πάνω στα δελτία ειδήσεων, αυτή η απεργία θα είχε τη μεγαλύτερη αποδοχή.

 

Ο Ταμήλος πρωτοτύπησε. Δήλωσε ότι το ρεύμα δεν είναι «κοινωνικό αγαθό». Απόλυτα συμφωνώ. Αγαθός είναι μόνο ο ίδιος -άντε μην τον χαρακτηρίσω με πιο πολυχρησιμοποιημένη λέξη.

 

Δεν παίζονται όμως στην κυβέρνηση. Μας λένε να χρησιμοποιούμε λάμπες πετρελαίου, αλλά εξισώνουν το πετρέλαιο θέρμανσης του χειμώνα με το πετρέλαιο καύσωνα το κατακαλόκαιρο.

 

Πραγματικά χρεοκοπήσαμε. Κάθε χρόνο ο Ρέμος έκανε συναυλία στη Μύκονο. Χθες έγινε στο ΟΑΚΑ.

 

Υποχρέωσαν έτσι τον Μουρίνιο και τον Ρονάλντο, που είναι στη Μύκονο και ήθελαν ποδοσφαιρική αποτοξίνωση, να πάνε στο Ολυμπιακό Στάδιο.

 

Οι εγχειρήσεις στο ΚΑΤ πάνε δύο μήνες πίσω, γιατί τέλειωσε ο προϋπολογισμός. Το κακό είναι ότι αφήνουν τους ασθενείς δύο μήνες ανοιχτούς και τους κλείνουν μετά.

 

Σπάνιο να δεις νοσοκομείο να έχει αξονικό τομογράφο. Συγκεκριμένα είναι μόνο ένας για όλα τα νοσοκομεία. Ερχονται 5.000.0000 τουρίστες για να δουν πώς το καταφέρνουν και γίνεται.

 

Οι ασθενείς σε δεκάδες νοσοκομεία πρέπει να πληρώνουν μετρητά και προκαταβολικά τον ΕΟΠΥΥ για τις επεμβάσεις που κάνουν. Αν η επέμβαση κάνει 500 ευρώ και έχεις 200, σταματάνε στη μέση την εγχείρηση και πρέπει να ξαναπάνε άλλη φορά όταν μαζέψουν τα υπόλοιπα 300 ευρώ.

 

Να αφήσουν τα σάπια. Ολα αυτά με μικρή ΔΕΗ, ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ, ΔΕΗ σκέτη κ.λπ. τα δημιούργησαν επίτηδες για να μας αποπροσανατολίσουν από το πέναλτι του Γκέκα. Και το πέτυχαν. Ουδείς ασχολείται.

 

Το κλασικό Ελληνικό Δημόσιο. Σε πάρα πολλές περιοχές είπαν ότι θα κάνουν διακοπές ρεύματος και δεν το έκαναν. Γι’ αυτό χρεοκοπήσαμε.

 

Στην περιοχή μου πάντως ήταν συνεπείς. Με κατέστρεψαν όμως. Δεν πρόλαβα να φορτίσω το IPhone 5, το IPhone 5s, το IPad, το μίνι IPad, το λάπτοπ και τις μπαταρίες του φακού.

 

Κατοχή σκέτη έξω. Οχι από τις σειρήνες πολέμου, αλλά από τους συναγερμούς σπιτιών που αποσυντονίστηκαν, ουουουουου. Κατοχή του 2014.

 

Ο ΑΝΤ1 άρχισε τα ίδια εν όψει δημοψηφίσματος. Είπε να ψηφίσουμε ΔΕΗ και όχι ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ, γιατί θα γίνει την άλλη μέρα συντέλεια του κόσμου στην Ελλάδα.

 

Η Ν.Δ. πρωτοτύπησε στο σλόγκαν του δημοψηφίσματος: «Νέα ΔΕΗ».

 

Ο ΣΥΡΙΖΑ έβγαλε σύνθημα: «Στις 25 Ιουλίου ψηφίζουμε για τη ΔΕΗ, στις 26 φεύγουν».

 

facebook.com/louketo

 

Scroll to top