Pin It

Ζω στον «υπέροχο» τόπο που ονομάζεται Νεάπολη Περισσού και αναπολώ τις ημέρες που ζούσα στη Ν. Φιλαδέλφεια… Σε αυτό τον τόπο, όλοι σχεδόν έχουν υιοθετήσει από ένα σκυλί και εκεί εξαντλήθηκε η φιλοζωία τους. Υπερπληθυσμός αδέσποτων γάτων, των οποίων τα προβλήματα, όποια κι αν είναι, λύνονται με έναν τρόπο: φόλες.

 

Δεν υπάρχει καταφύγιο ζώων στον Δήμο Ν. Ιωνίας, δεν υπάρχει φιλοζωική. Κάποιες κυρίες που εργάζονταν για τη φιλοζωική εξήντλησαν τα αποθέματα της αγάπης τους προς τα ζώα, προσπαθώντας να εκλέξουν τους εαυτούς τους δημοτικούς συμβούλους.

 

1. Γάτες άρρωστες και τραυματισμένες. 2. Γατάκια πετάμενα στους κάδους απορριμμάτων. 3. Γάτες νεκρές από φόλες και το κερασάκι στην τούρτα ένας ιερωμένος που όποιον βοηθάει, φροντίζει ή ταΐζει ζώα τού στερεί τη βοήθεια της Εκκλησίας… Ο Θεός θα φροντίσει να βρουν τροφή τα αδέσποτα. Ας τα αφήσουμε στην τύχη τους, Χριστιανοί, άλλωστε τα ζώα δεν έχουν ψυχή. Αυτή είναι εν ολίγοις η άποψή του για το θέμα. Σε αυτό τον τόπο κατοικώ, δίπλα σε υπέροχους πολιτισμένους ανθρώπους, μικρογραφία ενός μεγαλύτερου κόσμου που δεν νοιάζεται για τίποτα άλλο πέρα από τον μεσαίωνα.

 

Με εκτίμηση, Candy

 

…………………………………………….

 

Ο Παναγιώτης Διαμαντής θα παίρνει τα γράμματά σας στη διεύθυνση: Κολοκοτρώνη 8, Αθήνα (στήλη «Εμείς κι αυτά»), τα τηλεφωνήματά σας στον αριθμό 211 1045000, κάθε Δευτέρα και Τρίτη, 11.00-13.00 και τα e-mails σας στη διεύθυνση [email protected]

 

Scroll to top