07/07/14 ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Απόνερα …εντός συνόρων

      Pin It

Το ΑΣΕΠ και η ΝΕΡΙΤ

 

Tα οριστικά αποτελέσματα της προκήρυξης 1Κ/2014 (ΦΕΚ 1/23-1-2014 & ΦΕΚ 2/24-1-2014, Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ), που αφορούν την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας 259 θέσεων προσωπικού πανεπιστημιακής, τεχνολογικής, δευτεροβάθμιας και υποχρεωτικής εκπαίδευσης της ΝΕΡΙΤ, με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, έχουν αναρτηθεί πλέον στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ, στη διεύθυνση http://bit.ly/1q2FwC0. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΝΕΡΙΤ «οι πίνακες διοριστέων απεστάλησαν στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση και θα αναρτηθούν στο πρόγραμμα “Διαύγεια” μετά την έκδοση του σχετικού ΦΕΚ».

 

 Η πιο επιτυχημένη σεζόν του Alpha

 

Την καλύτερη τηλεοπτική σεζόν κατέγραψε ο ALPHA το 2013-2014, σύμφωνα με ανακοίνωση των στελεχών του τηλεοπτικού σταθμού της Κάντζας. Σύμφωνα με όσα σημειώνουν κατέγραψε «εντυπωσιακή άνοδο σε σχέση με την περσινή σεζόν, παρουσίασε σταθερότητα στις αποδόσεις του ανά μήνα και εδραίωσε τη θέση του ανάμεσα στους τρεις μεγαλύτερους τηλεοπτικούς σταθμούς της χώρας, κλείνοντας την ψαλίδα στη μεταξύ τους απόσταση». Στο σύνολο κοινού κατέγραψε μέσο όρο 16% στο σύνολο ημέρας σημειώνοντας άνοδο 2,4 ποσοστιαίων μονάδων σε σχέση με πέρυσι, ενώ στο prime time κατέγραψε μέσο όρο 17,8% σημειώνοντας άνοδο 4,2 ποσοστιαίων μονάδων. Στο δυναμικό κοινό 15-44, ο Alpha κατέγραψε μέσο όρο τηλεθέασης 16% στο σύνολο ημέρας σημειώνοντας άνοδο 1,2 ποσοστιαίας μονάδας σε σχέση με πέρυσι, ενώ στο prime time κατέγραψε μέσο όρο 17,3% σημειώνοντας άνοδο 3,1 ποσοστιαίων μονάδων.

 

 Μπάσκετ νέων

 

Τις αναμετρήσεις της εθνικής μας ομάδας νέων για την τελική φάση του Eurobasket U20, που διεξάγεται φέτος το καλοκαίρι στο Ηράκλειο της Κρήτης, θα μεταδίδει απευθείας στις 19.15 το Μακεδονία TV. Πρόκειται για τρία κρίσιμα παιχνίδια της «γαλανόλευκης» στις 14, 15 και 16 Ιουλίου.

 

Μπάλα στη NOVA με ΟΣΦΠ και ΠΑΟ

 

Τις φιλικές αναμετρήσεις προετοιμασίας του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού έχει εξασφαλίσει και θα μεταδώσει η ψηφιακή πλατφόρμα της Nova. Tα κανάλια Novasports θα καλύψουν τη σειρά των φιλικών αγώνων που θα δώσουν οι «αιώνιοι» του ελληνικού ποδοσφαίρου, στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους για το νέο πρωτάθλημα της Σουπερλίγκα αλλά και των ευρωπαϊκών υποχρεώσεών τους. Μεταξύ των φιλικών αγώνων που θα καλυφθούν είναι και το διεθνές τουρνουά ποδοσφαίρου Guinness International Champions Cup, από τις 24 Ιουλίου έως και τις 4 Αυγούστου, στο οποίο συμμετέχει ο Ολυμπιακός μαζί με τη Ρεάλ Μαδρίτης, τη Λίβερπουλ, τη Μίλαν, τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τη Μάντσεστερ Σίτι, την Ιντερ και τη Ρόμα.

 

Scroll to top