lagos

07/07/14 ONLINE ΕΚΔΟΣΗ

ΕΛΛΑΔΑ

Γ. Λαγός: «Ατυχές γεγονός η δολοφονία Φύσσα»

Με προκαθορισμένα ραντεβού οπαδών ποδοσφαιρικών ομάδων παρομοίασε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Γιάννης Λαγός τα γεγονότα της 18ης Σεπτεμβρίου 2013 στο Κερατσίνι, όταν δολοφονήθηκε ο Παύλος Φύσσας μετά από το μαχαίρωμα του Γιώργου Ρουπακιά.
      Pin It

«Η δολοφονία Φύσσα ήταν ένα μεμονωμένο και ατυχές περιστατικό για το οποίο δεν είχα γνώση ούτε και η υπόλοιπη ηγεσία της Χρυσής Αυγής». Έτσι χαρακτήρισε ο προφυλακισμένος βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Γιάννης Λαγός στην συμπληρωματική απολογία του την εν ψυχρώ δολοφονία του νεαρού μουσικού, Παύλου Φύσσα.

Ο Γ. Λαγός στην απολογία του σημείωσε μάλιστα ότι το διάστημα από το 2006 μέχρι το 2012, όταν ήταν περιφερειάρχης Πειραιά της οργάνωσης, «δεν υπάρχει καμία εγκληματική, καμία κακουργηματική, καμία παράνομη πράξη. Άρα το συγκεκριμένο γεγονός δηλαδή η δολοφονία του Π. Φύσσα, ήταν ένα μεμονωμένο και ατυχές περιστατικό, που θα μπορούσε να συμβεί οπουδήποτε».

Προκαλώντας μάλιστα για ακόμα μια φορά με την επιχειρηματολογία του έφτασε να πει στις ανακρίτριες της υπόθεσης:

«Αν για ένα ατυχές γεγονός, όπως είναι η δολοφονία ενός ανθρώπου, διώκονται βουλευτές και αρχηγός τρίτου κόμματος στην Ελλάδα, τι θα έπρεπε να γίνει με διάφορα ποδοσφαιρικά σωματεία στα οποία έχουν γίνει προκαθορισμένα ραντεβού και έχουν υπάρξει νεκροί και τραυματίες; Θα έπρεπε οι πρόεδροι των κομμάτων αυτών ή τα στελέχη των Δ.Σ. να βρίσκονται στη φυλακή;».

 

apologia-lagos

 

efsyn.gr

Scroll to top