Pin It

Του Λάκη Μπέλλου

 

Μας είχε προειδοποιήσει προεκλογικά ο ΑΝΤ1 για τους κροκόδειλους που θα πέσουν και θα μας φάνε αν δεν ψηφίσουμε σωστά. Ηρθαν με μια μικρή καθυστέρηση. Δύο εμφανίστηκαν στο Ρέθυμνο και γύρευε πόσοι άλλοι θα εμφανιστούν να μας κατασπαράξουν.

 

Ο πρώτος κροκόδειλος που τρομοκράτησε το Ρέθυμνο ανήκει στο σπάνιο είδος «Stournaras Mnimonius». Ο δεύτερος ανήκει στο είδος «Gkikas Harduvelus».

 

«Ηρεμία, επίταξις και ασφάλεια» επικρατεί σε όλη τη χώρα μετά την επίταξη των απεργών της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ.

 

Στην τιβί απόψε: «Νόμος και Επίταξη».

 

Ο Αντ. Σαμαράς γιόρτασε μαζί με τη Σοφία Βούλτεψη την επιτυχία της επίταξης και της επιστράτευσης με τα τραγούδια «Παιδιά, της επίταξης παιδιά» και «Βάζει ο Φωτόπουλος τη στολή του, βρε τον φουκαρά».

 

Ο χωρισμός Πέτρου Κωστόπουλου – Τζένης Μπαλατσινού, που τον πληροφορηθήκαμε από επίσημη ανακοίνωσή τους, έγινε για να μας αποπροσανατολίσει από το θέμα της ΔΕΗ.

 

Δεν ισχύουν όμως οι διαδικτυακές πληροφορίες ότι στο ημίχρονο Ολλανδίας – Κόστα Ρίκα μεταδόθηκε από τα μεγάφωνα του γηπέδου ο χωρισμός Πέτρου – Τζένης.

 

Είναι το επίσημο τέλος του λάιφ στάιλ στη χώρα μας. Θα δοθεί πάντως δεξίωση χωρισμού στη Μύκονο και τα έξοδα θα τα καλύψουν οι εργαζόμενοι-απολυμένοι-απλήρωτοι της ΙΜΑΚΟ.

 

Από μοντέλα όμως, δεν παύουμε να παράγουμε. Χαμός γίνεται με το εκπληκτικό και εκρηκτικό μοντέλο Μαργαρίτα Παπανδρέου (γκουγκλάρετε!), κόρη του Γιώργου. Ακολούθησε τον δρόμο του μόντελινγκ επειδή ο πατέρας της δημιούργησε μια χώρα μοντέλο.

 

Ο γάμος Σωκράτη Παπασταθόπουλου έγινε μετά την απώλεια του εθνικού πέναλτι Γκέκα. Στιγμιότυπα:

 

• Στο «Ησαΐα χόρευε» η νύφη πάτησε το πόδι του Σωκράτη και ο παπάς πάτησε το πόδι του Γκέκα, με το οποίο χτύπησε το πέναλτι.

 

• Δεν ήταν παρών ο Κατσουράνης γιατί βγήκε σελίδα στο φέισμπουκ με 200.000 like «ΟΧΙ Ο ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗΣ ΣΤΟΝ ΓΑΜΟ ΠΑΠΑΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΥ».

 

• Η δεξίωση γάμου διακόπηκε για να παρακολουθήσουν οι καλεσμένοι τα πέναλτι στον συγκλονιστικό αγώνα Ολλανδίας – Κόστα Ρίκα.

 

Ο Φαν Γκάαλ άλλαξε τερματοφύλακα στο 120´ και ο αναπληρωματικός έπιασε τα πέναλτι σε ένα τόσο καθοριστικό και κρίσιμο ματς. Κι εμείς διστάζουμε να αλλάξουμε πρωθυπουργό στην Ελλάδα.

 

Είπαμε. Μας είχε προειδοποιήσει ο ΑΝΤ1. Εμφανίστηκε και πιράνχας. Ο Λουκάς Παπαδήμος σε συνέντευξή του είπε ότι η λύση είναι λιτότητα και ανάπτυξη. Μας τα ’χες ξαναπεί αυτά, μεγάλε! Από δάκρυα για την καταστροφή που προκάλεσε, ούτε καν κροκοδείλια.

 

facebook.com/louketo

 

Scroll to top