Pin It

Του Λάκη Μπέλλου

 

Σαμαράς και Φωτόπουλος έχουν ένα κοινό σημείο. Σκίζουν. Ο ένας μνημόνια και ο άλλος χαρτιά επίταξης.

 

Ο Φωτόπουλος κατέθεσε στο μνημείο του ΕΛΑΣ το σκισμένο φύλλο επίταξης. Ο Σαμαράς κατέθεσε στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη τα σκισμένα μνημόνια και ο χώρος μετονομάστηκε σε Μνημείο Αγνώστου Μνημονίου.

 

Το μνημείο όπου κατατέθηκαν τα σχισμένα χαρτιά επίταξης, ονομάστηκε Μνημείο Γνωστού Φωτόπουλου του ΠΑΣΟΚ.

 

Αμάν πια με τους κροκόδειλους του Ρεθύμνου. Τους έριξε η κυβέρνηση, για να μας αποπροσανατολίσει από την επίσκεψη της τρόικας.

 

Περικοπές 40% στους κροκόδειλους θα ζητήσουν τα πιράνχας της τρόικας, που καταφθάνουν.

 

Τζακ ποτ με τους κροκόδειλους η κυβέρνηση. Και ο αποπροσανατολισμός επιτεύχθηκε και έρχονται 25.000.000 τουρίστες στο Ρέθυμνο για να δουν το φαινόμενο.

 

Το κύριο θέμα που θα θέσει η τρόικα και που την καίει, είναι διαφορετικό τώρα. Μειώθηκαν 33% τα σκουπίδια στους κάδους, όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ. Αυτό έχει τις εξηγήσεις του:

 

1. Πού να υπάρξουν σκουπίδια, αφού δεν έχουμε φαγητό;

 

2. Πού να υπάρξει φαγητό, αφού δεν έχουμε σκουπίδια;

 

3. Ή τρώμε απευθείας εμείς τα σκουπίδια και δεν τα πάμε καν στον κάδο απορριμμάτων.

 

Η Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη δήλωσε ότι ο Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ εκφράζουν το νέο. Και αμέσως μετονομάστηκε σε Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη-Τσίπρα.

 

Δημιουργήθηκαν ταυτόχρονα στον ΣΥΡΙΖΑ δύο νέες συνιστώσες: «Φιλοθέη» και «2004».

 

Μεγάλη αγωνία αν θα συγκεντρωθούν 120 βουλευτές για το δημοψήφισμα: Κροκόδειλος ή Κωστόπουλος μάς απασχολεί περισσότερο;

 

Σε λιτή ανακοίνωση που αναρτήθηκε τα ξημερώματα στις ιστοσελίδες Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ, Σαμαράς και Βενιζέλος χώρισαν ξαφνικά, ξεπατικώνοντας μάλιστα Κωστόπουλο-Μπαλατσινού, αναφέροντας τα εξής, με την ίδια σχεδόν φρασεολογία:

 

«Μετά από πολύ πόνο, αλλά κι αμηχανία, εξαιτίας του δημοσίου χαρακτήρα της ανακοίνωσης, θα θέλαμε να δηλώσουμε ότι δεν είμαστε πια ζευγάρι.

 

Αφού προσπαθήσαμε και οι δύο για αρκετό καιρό να σώσουμε τον γάμο μας, καταλήξαμε στην απόφαση να χωρίσουμε και να διατηρήσουμε ανέπαφα όλα τα αποθέματα αγάπης και αλληλοεκτίμησης.

 

Οι ωραιότεροι καρποί των 2 χρόνων του γάμου μας είναι τα τρία υπέροχα παιδιά μας, Αδωνις Γεωργιάδης, Αννα Μισέλ Ασημακοπούλου και Πάρις Κουκουλόπουλος, στα οποία θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε το περιβάλλον μιας αγαπημένης οικογένειας.

 

Παραμένουμε, πάνω απ’ όλα, ομάδα στη νέα δουλειά μας. Ο ένας ανοίγει πιτσαρία και ο άλλος θα τρώει τις πίτσες».

 

Την αδράνεια των αστυνομικών δυνάμεων, που βρίσκονταν στο σημείο, επισήμανε στις ανακρίτριες ο πρόεδρος της Ενωσης Φωτορεπόρτερ Ελλάδος, Μάριος Λώλος

 

twitter.com/pamelouketo

 

Scroll to top