Pin It

Συνάντηση με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, Ευάγγελο Βενιζέλο, θα έχουν σήμερα, στις 11.00 στο υπουργείο Εξωτερικών, σχολικοί φύλακες και καθηγητές μέσης εκπαίδευσης, που επλήγησαν από το μέτρο της διαθεσιμότητας. Το «ραντεβού» κλείστηκε στο πλαίσιο χθεσινής παράστασης διαμαρτυρίας που πραγματοποιήθηκε έξω από τα γραφεία του κόμματος στη Χαριλάου Τρικούπη.

 

Την ώρα εκείνη ήταν προγραμματισμένη η συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, η οποία, λόγω της κινητοποίησης, ξεκίνησε με περίπου δύο ώρες καθυστέρηση. Οι συγκεντρωθέντες φώναζαν αγωνιστικά συνθήματα και αποδοκίμαζαν τα μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου που εισέρχονταν εντός του κτιρίου, διαμαρτυρόμενοι για το καθεστώς της διαθεσιμότητας και των απολύσεων.

 

Ολιγομελής αντιπροσωπεία τους συναντήθηκε με τον εκπρόσωπο Τύπου του κόμματος, Δημήτρη Καρύδη, και κατέληξαν στον προγραμματισμό του σημερινού τετ α τετ. Στη συνάντηση με τον κ. Βενιζέλο, σχολικοί φύλακες και καθηγητές θα ζητήσουν την επανατοποθέτηση του συνόλου των συναδέλφων τους που οδηγήθηκαν στο απαράδεκτο μέτρο της διαθεσιμότητας. Αλλωστε, όπως έχουν καταστήσει σαφές από το παρελθόν: «Δεν υποχωρούμε αν δεν δικαιωθούμε».

 

Στ.Ζ.

 

Scroll to top