09/07/14 ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Απόνερα…εντός συνόρων

      Pin It

Αντεισαγγελέας στη ΝΕΡΙΤ

 

Με μια λιτή ανακοίνωση που περιέχει όμως και… προειδοποιητικές «βολές» για όσα αδιαφανή μπορεί και να συνέβησαν στο πρόσφατο παρελθόν το Εποπτικό Συμβούλιο της ΝΕΡΙΤ ενημέρωσε για τον ορισμό, του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου ε.τ., Γεώργιου Μποροδήμου, ως μέλους του διοικητικού συμβουλίου της εταιρείας. Τα μέλη του Ε.Σ. της νέας δημόσιας ραδιοτηλεόρασης εκφράζουν «την ιδιαίτερη ικανοποίησή τους για την επιλογή αυτή» και εκτιμούν ότι η συμμετοχή του κ. Μποροδήμου «στο Δ.Σ. της εταιρείας –λόγω μάλιστα και της ευδόκιμης θητείας του στον χώρο της Δικαιοσύνης– θα συμβάλει καθοριστικά στην εμπέδωση ενός κλίματος διαφάνειας, νομιμότητας και λογοδοσίας στη λειτουργία του Οργανισμού, καθώς και στη διαλεύκανση περιπτώσεων αδιαφανούς διαχείρισης που ίσως σημειώθηκαν στο παρελθόν». Το τελευταίο βέβαια αφήνει ανοιχτά πολλά ενδεχόμενα για όσα συνέβησαν στη ΝΕΡΙΤ με την προηγούμενη διοίκηση. Την ώρα, μάλιστα, που μόλις προχθές δημοσιοποιήθηκε και η προσφυγή στο Συμβούλιο της Επικρατείας του πρώην προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου της ΝΕΡΙΤ Γιώργου Προκοπάκη, ο οποίος χαρακτηρίζει παράνομη την αποπομπή του και τον διορισμό του νέου προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου Αντώνη Μακρυδημήτρη.

 

ΣΩ.ΜΑ

 

Πρεμιέρα στον ΑΝΤ1

 

Τον ένατο κύκλο της επιτυχημένης αμερικανικής σειράς «Grey’s anatomy» θα εντάξουν στο πρόγραμμα τα στελέχη του ΑΝΤ1 από τις 16 Ιουλίου (00.15). Μετά το φινάλε της προηγούμενης σεζόν και τα νέα επεισόδια είναι καθηλωτικά. Πλέον, όλοι οι ασκούμενοι έχουν γίνει επικεφαλής γιατροί και διδάσκουν τους νέους ειδικευόμενους, ζώντας τα επακόλουθα της συντριβής του αεροσκάφους που κόστισε τις ζωές της Λέξι και του Μαρκ. Ακόμη μια φορά, οι πρωταγωνιστές ζουν την ένταση, την αγωνία, τους έρωτες, τα πάθη, τον πόνο, την απώλεια, την επιτυχία, την προδοσία, τη φιλία, την αγάπη, τα διλήμματα και τις χαρές, προσπαθώντας να ισορροπήσουν ανάμεσα στην προσωπική και επαγγελματική ζωή τους.

 

Ερχονται οι… καλοκαιρινοί

 

Με την προσθήκη αυτή τη φορά της Λίζας Δουκακάρου, οι… καλοκαιρινοί Ιορδάνης Χασαπόπουλος και Δημήτρης Τάκης ξαναπιάνουν στασίδι στο «Πρωινό Mega» από τις 21 Ιουλίου και κάθε μέρα (06.45 έως και 10.00 το πρωί). Σύμφωνα με τα στελέχη του καναλιού όλα «τα γεγονότα στην Ελλάδα και τον κόσμο περνούν μέσα από τον τηλεοπτικό φακό της εκπομπής. Ρεπορτάζ, αναλύσεις και συζητήσεις στο στούντιο με προσκεκλημένους από τον πολιτικό και δημόσιο βίο, οι οποίοι θα σχολιάζουν την επικαιρότητα ανταλλάσσοντας απόψεις και φωτίζοντας διαφορετικές πτυχές των θεμάτων».

 

Scroll to top