11/07/14 ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Ο Ράιαν Γκόσλινγκ και η Εύα Μέντες θα γίνουν γονείς

Τέρμα στο σινεμά για το μωρό;

      Pin It
Ο Ρ. Γκόσλινγκ και η Ε. Μέντες με το κινηματογραφικό τους παιδί στην ταινία του Ντ. Σιανφράνς "Στο τέλος του δρόμου"

Ο Ρ. Γκόσλινγκ και η Ε. Μέντες με το κινηματογραφικό τους παιδί στην ταινία του Ντ. Σιανφράνς «Στο τέλος του δρόμου»

Περιέργως πώς οι φανατικές του θαυμάστριες δεν τον απαρνιούνται ούτε τώρα που αποφάσισε να γυρίζει κουλτουριάρικες, περίεργες, σουρεαλιστικές, σκοτεινές και ψιλοακαταλαβίστικες ταινίες. Κάπως έτσι θεωρήθηκε η πρώτη σκηνοθετική απόπειρα του Ράιαν Γκόσλινγκ «Lost River», που έκανε την πρεμιέρα της τον Μάιο στο τμήμα «Ενα κάποιο βλέμμα» των Κανών. Και θα του μείνουν πιστές, αν και μέσα στη ζήλια, ακόμα και τώρα που το ίνδαλμά τους αποφάσισε να κάνει οικογένεια. Και όχι με καμιά κοπελιά της διπλανής πόρτας, να μπορούν να ταυτιστούν μαζί της, αλλά με την κουκλάρα Εύα Μέντες, αν και αυτή εσχάτως σαν να βαρέθηκε το hot look της. «Δεν με νοιάζει να φαίνομαι όμορφη», λέει και ξαναλέει.

 

Ε ναι, οι φήμες πως το διάσημο ζευγάρι περιμένει παιδί, ότι η Μέντες είναι ήδη στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της, όπως δημοσίευσε το περιοδικό «ΟΚ», δεν είναι πια κουτσομπολιά. Τις επιβεβαίωσε με ένα τουίτερ η Ελεν ΝτεΤζενέρις. «Συγχαρητήρια στον Ράιαν Γκόσλινγκ και την Εύα Μέντες! Θα είναι το πιο όμορφο, δίγλωσσο, ηρωικό, καλοντυμένο και ρομαντικό παιδί του κόσμου». Και όμως, πριν από λίγους μήνες οι δυο ερωτευμένοι είχαν εμφανιστεί στο talk show της και είχαν κοροϊδέψει όλους αυτούς που έλεγαν ότι η Εύα είναι έγκυος επειδή είχε αποφύγει να περάσει από πύλη ελέγχου σε αεροδρόμιο. Ο Γκόσλινγκ και η Μέντες έχουν ήδη αποκτήσει ένα κινηματογραφικό παιδί. Το βλέπετε στη φωτογραφία. Είναι από την ταινία του Ντέρεκ Σιανφράνς «Στο τέλος του δρόμου» (The Place Beyond the Pines), στην οποία μάλιστα πρωτογνωρίστηκαν. Αυτός έπαιζε έναν επαγγελματία μοτοσικλετιστή σε γύρους του θανάτου, αυτή μια σερβιτόρα που με ένα one night stand μαζί του μένει έγκυος και τον μετατρέπει από ανεύθυνο και άγριο (αλλά ρομαντικό) τύπο σε μανιακό… οικογενειάρχη, αποφασισμένο να σταθεί στο παιδί του με κάθε κόστος. Η ιστορία έχει τραγική εξέλιξη. Ενα ενδεχόμενο που αυτοί οι δυο, προικισμένοι με όλα τα καλά του κόσμου, ηθοποιοί δεν πρόκειται να αντιμετωπίσουν στη ζωή τους.

 

Ο Ράιαν Γκόσλινγκ το 2011 είχε δηλώσει πως θα σταματoύσε να κάνει ταινίες αν γινόταν ποτέ πατέρας. «Θα μου άρεσε να κάνω παιδιά, αλλά δεν κάνω, έτσι γυρίζω ταινίες. Οταν όμως εμφανιστεί κάποιο παιδί, δεν νομίζω ότι θα μπορώ να τα κάνω και τα δυο πράγματα μαζί και καθόλου δεν με πειράζει. Θα γυρίζω ταινίες μέχρι την εποχή που θα αρχίσω να κάνω παιδιά».

 

Η Εύα Μέντες, που έπαιξε και στην ταινία του αγαπημένου της, δεν έχει καμιά άλλη στα σκαριά. Ο Γκόσλινγκ, πάντως, συμμετείχε στο μουσικό δράμα του Τέρενς Μάλικ «Lawless» και επρόκειτο να είναι παραγωγός (ίσως και πρωταγωνιστής) μιας βιογραφίας του θρυλικού χορογράφου του Χόλιγουντ, Μπάσμπι Μπέρκλεϊ. Γιά να δούμε, θα κρατήσει την υπόσχεσή του;

 

Επιμ. Β. Γεωργ.

 

Scroll to top