11/07/14 ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Απόνερα …εντός συνόρων

      Pin It

ΟΣΦΠ και ΠΑΟ από τη Nova

 

Δύο φιλικές αναμετρήσεις του πρωταθλητή Ολυμπιακού και του κυπελλούχου Παναθηναϊκού στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους θα μεταδώσει αύριο η συνδρομητική ψηφιακή πλατφόρμα της Nova. Πρόκειται για το Παναθηναϊκός – Λέγκια Γκντανσκ (18.00) που θα μεταδοθεί από τα Novasports1 & Novasports1 HD και το Ολυμπιακός – Κράσνονταρ (19.00) που θα προβληθεί από τα Novasports2 & Novasports2 HD. Ο πρωταθλητής Ελλάδας, Ολυμπιακός, στο πρώτο φιλικό τεστ προετοιμασίας θα αναμετρηθεί στην Αυστρία, με τη ρωσική Κράσνονταρ, ομάδα Α΄ κατηγορίας με την περιγραφή του αγώνα να κάνει ο Γιώργος Λυκουρόπουλος, ενώ το ρεπορτάζ από τον αγωνιστικό χώρο θα μεταφέρει ο Νίκος Γαβαλάς. Ο κυπελλούχος Ελλάδας, Παναθηναϊκός, στο δεύτερο φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας εν όψει της νέας σεζόν, θα αντιμετωπίσει στην Πολωνία τη Λέγκια Γκντανσκ, ομάδα Α΄ κατηγορίας του πολωνικού πρωταθλήματος με τον Ηλία Βλάχο στην περιγραφή και τον Νίκο Τζουάννη στο ρεπορτάζ.

 

Στη φουρτούνα φαίνεται…

 

Συνεχίζει τα ταξίδια της η εκπομπή «Ελλήνων Δρώμενα» στους θαλασσινούς δρόμους του Αιγαίου πελάγους και αύριο (Ν ΕΝΑ, 16.00) πιάνει Κουφονήσι για να συναντήσει έναν άνθρωπο με «ηρωική» υπόσταση για την κοινωνία του μικρού αυτού νησιού και για όλες τις Μικρές Κυκλάδες. Πρόκειται για τον καπετάνιο Κώστα Πράσινο, ο οποίος προσφέρει στα νησιά των Μικρών Κυκλάδων Κουφονήσια, Σχοινούσα, Δονούσα, Ηρακλειά, ουσιαστικές υπηρεσίες αλληλεγγύης και κοινωνικής βοήθειας για περίπου 40 χρόνια. Με το καΐκι του και αψηφώντας τους καιρούς και τη δύναμη της φύσης, μεταφέρει και «συνενώνει» τους κατοίκους και τους επισκέπτες των απομονωμένων αυτών νησιών, σε κάθε περίσταση και ανάγκη.

 

ΠΑΟΚ και τένις από τον ΟΤΕ TV

 

Τις φιλικές αναμετρήσεις του ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της προετοιμασίας του έχει εξασφαλίσει η ψηφιακή συνδρομητική πλατφόρμα του ΟΤΕ TV όπως και τα τουρνουά τένις ATP 500. Πρόκειται για τους αγώνες με τη Σταντάρ Λιέγης και την Ντνίπρο που θα καλύψει το OTE SPORT 4, ενώ τα κορυφαία τουρνουά τένις ATP 500 επιστρέφουν με τη διοργάνωση του Αμβούργου, που θα μεταδοθεί σε υψηλή ευκρίνεια από το ΟΤΕ SPORT 3HD. Οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV θα μπορούν ακόμη να απολαύσουν σούπερ θέαμα από τους αγώνες του Moto GP και του Rallycross σε Γερμανία και Βέλγιο αντίστοιχα, αλλά και τις αναμετρήσεις της εθνικής μας ομάδας με Ρωσία, Ισπανία και Λευκορωσία στο Euro Beach Soccer.

 

Scroll to top