Pin It

Του Λάκη Μπέλλου

 

 

 

 

 

 

Υπάρχει αναβρασμός στην κυβέρνηση γιατί πουλήθηκε η περίφημη παραλία «Ναυάγιο» στη Ζάκυνθο σε καταραμένους Καταριανούς επενδυτές. Η αγανάκτηση οφείλεται στο ότι η πώληση έγινε από ιδιώτες επενδυτές, χωρίς να έχει προλάβει να βάλει χέρι το κράτος και να την ξεπουλήσει πρώτο αυτό.

 

Ενας άλλος λόγος είναι ότι η φοβερή παραλία ονομάζεται «Ναυάγιο», μια λέξη το κοπιράιτ της οποίας κατέχουν το ελληνικό κράτος και η ελληνική οικονομία.

 

Ολοι μιλάνε για «ναυάγιο της ελληνικής οικονομίας», «ναυάγιο της Ελλάδας» και τελικά το μπικικίνι έπεσε σε μια απλή παραλία «Ναυάγιο». Απαράδεκτο.

 

Για τον λόγο αυτόν, σε χθεσινή έκτακτη σύσκεψη στο Μαξίμου αποφασίστηκε η ταχύτατη πώληση, εκτός του «Ναυαγίου» (φωτ. 1), και των «Εγκρεμνών» (φωτ. 2) στη Λευκάδα αλλά και του γνωστού «Χείλους του Γκρεμού» (φωτ. 3), στο οποίο συνέχεια βρισκόμαστε και συνέχεια σωζόμαστε.

 

Για το «Χείλος του Γκρεμού» δημοσιεύθηκε κιόλας σε μεγάλες ξένες εφημερίδες η αγγελία πώλησής του, που έχει ως εξής:

 

«Παρά χρεοκοπημένης κυβερνήσεως σε πλήρη ανάπτυξη πωλείται “Χείλος του Γκρεμού” σε αρίστη κατάσταση. Μοναδική θέα, μόνο 5 χιλιόμετρα από τον μαγευτικό “Πάτο του Βαρελιού” στο βάθος. Αναφορές σε όλα τα παγκόσμια ΜΜΕ, διαμπερές μπρος, πίσω, αριστερά, δεξιά, δυνατότητα πανωσηκώματος. Τιμή: ό,τι προαιρείσθε. Τηλέφωνο επικοινωνίας: Μαξίμου κομμένο. Προτιμώνται Κινέζοι επενδυτές».

 

……………………………………………………………………………………………………………………………………

 

Ιουλιανά 2014 Βούλτεψη

 

Ο τελικός αριθμός των δημοψηφισμάτων για τη «μικρή ΔΕΗ» είναι οι αριθμοί 2, 4, 7, 23, 34 και Τζόκερ ο αριθμός 1.

 

Ολα μαζί μάς πέσανε. Πώς θα ζήσουμε από Δευτέρα χωρίς Μουντιάλ, κροκόδειλο, ΔΗΜΑΡ;

 

Αρχισαν να την κοπανάνε από την Ελλάδα και αστακοί, καραβίδες, γαρίδες, καλαμαράκια, χταποδάκια κ.λπ. Ξεκίνησε τις θερινές διακοπές του ο Γιώργος Παπανδρέου.

 

Ο ΓΑΠ είναι ο μοναδικός πολιτικός στον κόσμο που δεν ζητάει άδεια για διακοπές, αλλά μηνιαία άδεια για να εργαστεί.

 

Κατευχαριστημένος με το νέο ηλεκτρονικό σύστημα ψηφοφορίας ο Κωστάκης. Δεν αναγκάζεται σε κάθε ψηφοφορία να σπάει τη σιωπή του και να λέει «Ναι σε όλα». Πατάει το πλήκτρο και τέλειωσε.

 

Αηδία έχει καταντήσει αυτό: που διάφορα κόμματα αποχωρούν από την αίθουσα της Βουλής. Η μαγκιά θα ήταν να αποχωρήσουν από το καφενείο της Βουλής.

 

Αυτά γίνονται στην Ελλάδα. Κάνουμε τα πάντα για να πιάσουμε τον κροκόδειλο κι αφήνουμε τη Βούλτεψη να κυκλοφορεί ελεύθερη.

 

Ο κροκόδειλος κάνει καλύτερες δηλώσεις από τη Βούλτεψη.

 

Χθες κιόλας, η Βούλτεψη είπε στο ραδιόφωνο ότι «δεν θέλουμε να γίνουμε Αργεντινή». Ατέλειωτη η χαζομάρα της. Την Κυριακή θα παίζαμε στον τελικό.

 

Μίλησε ακόμα και για τα «Ιουλιανά 2014» του Τσίπρα. Μάλλον ζούμε τα Ιουλιανά της Βούλτεψη.

 

Γνωρίσαμε τη Βούλτεψη και εκτιμήσαμε τον Κεδίκογλου.

 

Στον κροκόδειλο δεν έπρεπε να βάλουν για δόλωμα κοτόπουλο, αλλά τη Βούλτεψη, να την κατασπαράξει. Θα ήταν τα πραγματικά Ιουλιανά 2014.

 

………………………………………………………………………………………………………………………………..

 

Ο τιμοκατάλογος φακελακίων για καρδιά, στραμπούληγμα

 

Αντε πάλι με τον γιατρό στον «Ευαγγελισμό», που ζήτησε φακελάκι 1.500 ευρώ για να εγχειρήσει ασθενή ώστε να βρει την υγειά του, αλλιώς θα έδινε το ίδιο ποσό και περισσότερο για αγγελτήρια του θανάτου του, στεφάνια και άλλα τέτοια ανάλογα.

 

Το «Πάμε Λουκέτο» κατά καιρούς δημοσιεύει τον τιμοκατάλογο με τα φακελάκια, γιατί οι πολίτες πρέπει να είναι πάντα ενημερωμένοι.

 

Το καινούργιο στοιχείο που προκύπτει είναι ότι ο τιμοκατάλογος αρκετές φορές αλλάζει κατά περιοχή, γιατί η κρίση αγγίζει διαφορετικά τους γιατρούς σε κάθε τόπο. Ο ισχύων τιμοκατάλογος:

 

Εγχείρηση σκωληκοειδίτιδας (Αθήνα)

 

Απλή: από 150 έως 800 ευρώ

 

Σούπερ: από 250 έως 1.100 ευρώ

 

Απ' όλα: από 350 μέχρι 1.500 ευρώ

 

Δάγκωμα (σε όλη την Ελλάδα)

 

Από κροκόδειλο: 1.000 ευρώ

 

Από Σουάρες: 2.000 ευρώ

 

Από Χαρδούβελη: 5.000 ευρώ

 

Μαγουλάδες (Αθήνα)

 

Το ένα μάγουλο: από 210 έως 400 ευρώ

 

Τα δύο μάγουλα: προσφορά από 290 έως 520 ευρώ

 

Ξεγόφιασμα (Θεσσαλονίκη)

 

Γοφός ανδρικός: από 1.100 έως 1.800 ευρώ

 

Γοφός γυναικείος: από 110 έως 180 ευρώ

 

Ξεγόφιασμα (Μύκονος )

 

Γοφός ανδρικός: από 11.000 έως 18.000 ευρώ

 

Γοφός γυναικείος: δωρεάν

 

Κρυολόγημα – πούντιασμα

 

Ενα φακελάκι τσάι από 40 ευρώ έως 80 ευρώ

 

Δυσκοιλιότητα

 

Δαμάσκηνα και σύκα από 120 έως 340 ευρώ το κιλό

 

Μέτρηση πίεσης

 

7 ευρώ η μέτρηση της μικρής πίεσης, 23 ευρώ της μεγάλης

 

Εξάρθρωση, βγάλσιμο, στραμπούληγμα

 

Από 1.000 έως 1.000 ευρώ – η μόνη κατηγορία με σταθερό τιμολόγιο κάθε χρόνο

 

Νευρικός κλονισμός

 

5.500 ευρώ και θα δείτε πώς θα συνέλθετε

 

Προστάτης, εγχείρηση

 

Ανδρας: από 2.000 έως 5.000 ευρώ

 

Γυναίκα: δωρεάν

 

Πυρετός

 

Μέχρι 36,8: δωρεάν

 

Μέχρι 38,8: 388 ευρώ

 

Μέχρι 40: καλά σαράντα

 

…………………………………………………………………………………………………………………………………….

 

Η Μέρκελ τηλεφώνησε στην Παπαρήγα!

 

Γερμανία – Αργεντινή και Ελλάδα

 

Φυσικά, ο Λάκης Λαλάκης επέστρεψε για τον αυριανό μεγάλο τελικό. Μένω στο ξενοδοχείο όπου διαμένει η Εθνική Γερμανίας, δίπλα από την Ανγκελα Μέρκελ, η οποία μοιράζεται το δωμάτιο με άλλες 6 φίλες της, για να μην πληρώσει πολλά.

 

Είχα γράψει χθες ότι η καγκελάριος ασχολείται μόνο με τον τελικό και ότι θα έραβε μετά από 24 χρόνια καινούργιο ταγέρ να φορέσει στο Μαρακανά. Ομως, τελικά, έβγαινε ακριβό το ποσό αγοράς, γι’ αυτό πήγε στα Ζάρα Ντι Ζανέιρο και αγόρασε ένα φτηνό τσίτι στο κλασικό πεθαμένο λαχανί, που της αρέσει να φοράει.

 

Προκαλεί εντύπωση ότι η κ. Μέρκελ σήμερα το πρωί δεν επικοινώνησε με τον Αντώνη Σαμαρά, αλλά με την Αλέκα Παπαρήγα. Η Γερμανίδα πρόεδρος πληροφορήθηκε για τις εξειδικευμένες γνώσεις της κ. Παπαρήγα για το ποδόσφαιρο και ζήτησε τις προβλέψεις της, γιατί η κ. Παπαρήγα θεωρείται πια ο νέος Πολ το χταπόδι, που τα προβλέπει όλα.

 

Η πρώην Γ.Γ. του ΚΚΕ προέβλεψε ότι θα σημειωθούν 9 έως 13 γκολ, θα χτυπηθούν 14 κόρνερ και ο Κλόζε θα πετύχει δύο γκολ, ένα με κεφαλιά και ένα με τακουνάκι.

 

Η Μέρκελ, για να την ευχαριστήσει, την προσκάλεσε στον μεγάλο τελικό και θα καθίσουν δίπλα-δίπλα, με την Αλέκα να φοράει ένα καινούργιο Μαρξ Μάρα.

 

Στο απέναντι στρατόπεδο της Αργεντινής υπάρχει πίστη ότι θα σηκώσουν την κούπα. Ο Μέσι δήλωσε ότι θα κάνει τα πάντα γι’ αυτό, κυρίως όχι για την Αργεντινή, αλλά για τους Ελληνες, που του ζητάνε επιτακτικά το Μουντιάλ με το σύνθημα «Μέσι, γ@μ@ τη Μέρκελ την πουτ@ν@».

 

Και αυτό υποσχέθηκε να κάνει για να ξεσηκωθούν επιτέλους οι Ελληνες από τους καναπέδες και να ξεχυθούν στον δρόμο εναντίον της μισητής Μέρκελ.

 

twitter.com/pamelouketo

 

Scroll to top