Pin It

Τραγικό τέλος είχε χθες ο 67χρονος ασθενής ο οποίος κατήγγειλε τον 59χρονο διευθυντή της καρδιολογικής κλινικής του «Ευαγγελισμού» Αντώνη Τσούκα, καθώς το πρωί κατέληξε στην εντατική όπου νοσηλευόταν.

 

Ο άτυχος συνταξιούχος του ΝΑΤ ήταν εκείνος που κατήγγειλε τον διευθυντή ότι τον εκβίαζε και δεν τον χειρουργούσε επί 18 ημέρες μέχρι να πάρει «φακελάκι» 1.500 ευρώ. Ο διευθυντής συνελήφθη όταν παρέλαβε 500 ευρώ, όπως είχε συμφωνήσει μετά από… παζάρια. Μέτα την καταγγελία για το «λάδωμα», το μπαϊπάς ανέλαβε να διενεργήσει άλλος χειρουργός της καρδιοχειρουργικής κλινικής και πράγματι ο 67χρονος υποβλήθηκε σε εγχείρηση μέσα στο Σαββατοκύριακο.

 

Συγκεκριμένα, του έγινε τετραπλό μπαϊπάς, το οποίο θεωρείται ιδιαίτερα βαριά επέμβαση, και εξήλθε από το χειρουργείο, όμως λίγες ώρες αργότερα υπέστη έμφραγμα και κατέληξε στην εντατική.

 

Ας σημειωθεί ότι ο 67χρονος, εκτός από την καταγγελία του στους αστυνομικούς της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων, είχε κάνει δηλώσεις στον τηλεοπτικό σταθμό Mega για το περιστατικό και είχε αναφερθεί στον 59χρονο χειρουργό, λέγοντας ότι πρόκειται για έναν «κοινό εκβιαστή».

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει διαταχθεί η Ιατροδικαστική Υπηρεσία να αποφανθεί το συντομότερο δυνατόν για τα αίτια που προκάλεσαν τον θάνατό του και για τα οποία θα διενεργηθεί νέα έρευνα.

 

Μ. Τσαλδάρης

 

Scroll to top