Pin It

Του Λάκη Μπέλλου

 

Τη νύχτα προσήχθησαν 1.348 Μιχαήλ Μιχελάκης που έλεγε η ταυτότητα Μαζιώτη. Συνολικά τηλεφώνησαν ότι κάπου τον είχαν δει 345.788 πολίτες.

 

Μοιράζονται την επικήρυξη του ενός εκατομμυρίου ευρώ. Παίρνουν δηλαδή 2,74 ευρώ ο καθένας.

 

Μόλις μετέφεραν τον τραυματία Μαζιώτη στον «Ευαγγελισμό», του ζήτησαν φακελάκι για να τον χειρουργήσουν. Αν δεν πήγαινε ο Χριστόδουλος Ξηρός να δώσει το φακελάκι, ακόμα δεν θα είχε γίνει η εγχείρηση.

 

Η σύλληψη Μαζιώτη τις ημέρες που έβαλε τους νέους όρους η τρόικα στην Αθήνα ήταν πιο προβλέψιμη και από το ότι στο τέλος θα κερδίσουν τον τελικό οι Γερμανοί.

 

Ο Μιχαήλ Μιχελάκης στόχο είχε κοσμηματοπωλείο για να κλέψει βραχιολάκι, με το οποίο θα τον εντόπιζαν κάθε φορά πού ακριβώς βρίσκεται για να μην τους ξεφεύγει.

 

Από αστυνομικό πυροβολήθηκε Αυστραλός τουρίστας κατά την επιχείρηση σύλληψης του Μαζιώτη. Εχουν ξεπεράσει κατά πολύ τους 20.000.000 τουρίστες αυτοί που ήρθαν και τους παραπανίσιους θέλουμε τώρα να τους ξεκάνουμε.

 

Ο τουρίστας μαζί με τη γυναίκα του είναι αυτοί που είχαν αγκαλιάσει και φιλήσει τον Σαμαρά στη γνωστή βόλτα στο Σύνταγμα.

 

Ο Μαζιώτης είναι Ποτάμι. Μπήκε στο κατάστημα με είδη κάμπινγκ και το σακίδιο που ζήτησε ήταν ολόιδιο με του Θεοδωράκη.

 

Γλαφυρότατος ο πρόεδρος των ειδικών φρουρών. Είπε στην τηλεόραση ότι αστυνομικός κυλίστηκε κάτω με τον Μαζιώτη, που τον πυροβόλησε εξ επαφής, αλλά κατάφερε να του περάσει χειροπέδες. Θα το δούμε και σε επεισόδιο του CSI Athens.

 

Ομως, όλα τα λεφτά ήταν ένας από τους πάμπολλους «αυτόπτες μάρτυρες» των καναλιών: «Πυροβόλησε τον αστυνομικό πισώπλατα στο στήθος».

 

Εγώ ήμουν κοντά, στο σουβλατζίδικο του «Θανάση» στο Μοναστηράκι, και πέντε σφαίρες καρφώθηκαν στο καλοψημένο μου μπιφτέκι.

 

Δεν ήταν μόνο ο Μαζιώτης. Πολλοί ήταν αυτοί που πήγαν να κάνουν τη ληστεία, σκορπισμένοι γύρω γύρω. Πιο πολλοί και από την κοινοβουλευτική ομάδα της ΔΗΜΑΡ.

 

Η σύλληψη Μαζιώτη στην αρχή θεωρήσαμε ότι είναι καθαρά αποπροσανατολισμός από την παραίτηση Τρέμη. Αυτή όμως εμφανίστηκε το βράδυ… Διαμαρτύρονται και οι μαϊμούδες για την παραίτηση-μαϊμού.

 

Η περούκα που φορούσε ο Μαζιώτης ήταν ολόιδια με της Ολγας Τρέμη. Είναι θαυμαστής της και δεν έχανε δελτίο ειδήσεων.

 

Ακυρη η σύλληψη Μαζιώτη, γιατί δεν είναι στο γυαλί ο Ευαγγελάτος.

 

«Η ΕΛ.ΑΣ. παρακολουθούσε στενά πολύ καιρό τον Μαζιώτη. Η σύλληψή του έγινε μετά από τηλεφώνημα αγνώστου για ύποπτο». Βρε, για τόσο μαλάκες μας περνάτε;

 

Και άλλη πληροφορία για τον Χριστόδουλο Ξηρό. Εκτός από το φακελάκι στον «Ευαγγελισμό», είχε ενεργό συμμετοχή στη σύλληψη Μαζιώτη. Αυτός τον κάρφωσε και πήρε τελικά το 1 εκατ. της επικήρυξης.

 

Κλήθηκε ο Ξηρός να συνδράμει και στη σύλληψη του κροκόδειλου.

 

Εκτακτο: Το πρωί έφτασε στην «Εφημερίδα των Συντακτών» προκήρυξη της Αστυνομίας που εξηγεί γιατί χτύπησε τον Μαζιώτη ή Μιχαήλ Μιχελάκη.

 

twitter.com/pamelouketo

 

Scroll to top