maziotis

18/07/14 ONLINE ΕΚΔΟΣΗ

ΕΛΛΑΔΑ

«Το πρόβλημα είναι ο φιλοτρομοκρατικός ΣΥΡΙΖΑ…»

Από τη Σοφία Βούλτεψη της Ν.Δ. και το γραφείο του ΠΑΣΟΚ εκδόθηκαν συγχαρητήριες ανακοινώσεις στην ΕΛ.ΑΣ. που περισσότερο και -κατά παράδοση- ασχολήθηκαν με την «ακατανόητη και λανθασμένη στάση του ΣΥΡΙΖΑ», που δεν εξέδωσε συγχαρητήρια ανακοίνωση στην ΕΛ.ΑΣ. και, κυρίως, δεν καταδίκασε την «τρομοκρατία».
      Pin It

Η Σοφία Βούλτεψη προχώρησε λέγοντας περίπου ότι ο ΣΥΡΙΖΑ αναζητάει τρόπους πολιτικής και ηθικής νομιμοποίησης της τρομοκρατίας! Αν δηλαδή κάποιος πει ότι η έλλειψη συγχαρητήριας ανακοίνωσης Βούλτεψη και Βενιζέλου στην Πυροσβεστική για την κατάσβεση της φωτιάς στην Κερατέα σημαίνει ότι η Ν.Δ. και το ΠΑΣΟΚ αναζητούν τρόπους πολιτικής και ηθικής νομιμοποίησης των εμπρησμών, θα έχει δίκιο;

Το γνωστό δίδυμο αριστερά της πρωινής ζώνης του ραδιοσταθμού «Βήμα FM» με τη σοβαρή αλλεργία στην Αριστερά, αφού στηλίτευσε την επιλογή των ελληνικών ΜΜΕ να εστιάζουν στα ελληνικά δρώμενα αντί για όσα άγρια γίνονται στη Γάζα και στην Ουκρανία θυμήθηκε, τι άλλο; Ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έβγαλε ανακοίνωση για να δώσει συγχαρητήρια στην ΕΛ.ΑΣ. για τη σύλληψη Μαζιώτη.

Είχαν προηγηθεί οι Σοφία Βούλτεψη και το ΠΑΣΟΚ. Ακόμα κι αν αντίστοιχη ανακοίνωση δεν είχαν βγάλει ούτε το ΚΚΕ ούτε οι ΑΝ.ΕΛΛ., ούτε η ΔΗΜΑΡ ούτε το Ποτάμι ούτε καν το Κόμμα των Απόστρατων ή του Παπαθεμελή, εντούτοις βασικά το πρόβλημα είναι ο φιλοτρομοκρατικός ΣΥΡΙΖΑ!

 

Α.Ψ.
efsyn.gr

Scroll to top