spiti-mazioti

18/07/14 ONLINE ΕΚΔΟΣΗ

ΕΛΛΑΔΑ

«Καθαρό» το σπίτι του Μαζιώτη – Αναζητούν τη γιάφκα

Πλέον οι έρευνες της Αντιτρομοκρατικής στρέφονται στον εντοπισμό της 45χρονης Πόλα Ρούπα, ενώ οι αρχές αναζητούν και το Hyundai Accent, το οποίο αγόρασε ο Μαζιώτης το 2013 - Δίπλα του έμενε απόστρατος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ.
      Pin It

Ολοκληρώθηκαν οι έρευνες της Αντιτρομοκρατικής σε διαμέρισμα πέμπτου ορόφου στην οδό Υψηλάντου 27 στο Μαρούσι, όπου έμεναν ο Νίκος Μαζιώτης με την Πόλα Ρούπα και το παιδί τους. Οι αστυνομικοί δεν βρήκαν κάτι ενδιαφέρον σχετικά με την έρευνά τους, ωστόσο η περιοχή παραμένει αποκλεισμένη από διμοιρίες των ΜΑΤ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος επικοινώνησε με την Αστυνομία όταν δόθηκε στη δημοσιότητα η φωτογραφία του Μαζιώτη από την ταυτότητα που χρησιμοποιούσε ως «Μιχάλης Μιχελάκης».

Πλέον οι έρευνες της Αντιτρομοκρατικής στρέφονται στον εντοπισμό της 45χρονης Πόλας Ρούπα, καταζητούμενης από τον Ιούνιο του 2012, ενώ οι αρχές αναζητούν και το Hyundai Accent, το οποίο αγόρασε ο Μαζιώτης το 2013 και πιθανότατα χρησιμοποιήθηκε στη ληστεία της Αγροτικής Τράπεζας στην Κλειτορία Αχαΐας τον Μάρτιο του 2014.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τελευταία 24ωρα και με βάση τις πληροφορίες ότι ο Μαζιώτης κυκλοφορούσε με μετρό και Ηλεκτρικό, οι έρευνες της Αντιτρομοκρατικής είχαν επικεντρωθεί σε περιοχές όπου υπάρχουν σταθμοί και μονοκατοικίες, με το Μαρούσι να ήταν στο επίκεντρο. Αυτό που κάνει αίσθηση είναι ότι λίγα μέτρα δίπλα από τον καταζητούμενο τρομοκράτη, μένει απόστρατος ανώτατος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ.

Παράλληλα, από το πρωί της Παρασκευής έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης σε βάρος συγκεκριμένου προσώπου που, βάσει των στοιχείων που διαβιβάστηκαν στη Δικαιοσύνη, θεωρείται συνεργός τού Μαζιώτη σε ληστείες.

ΝΙΚΟΣ ΜΑΖΙΩΤΗΣ

Έρευνες σε Αττική και Φθιώτιδα για τη «γιάφκα»

Μετά τον εντοπισμό του σπιτιού που διέμενε το ζεύγος Μαζιώτη-Ρούπα, βρίσκονται σε εξέλιξη οι έρευνες της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, για τον εντοπισμό της γιάφκας με οπλισμό που θεωρείται βέβαιο ότι διατηρούσε ο Μαζιώτης και η ομάδα του.

Όπως ανακοινώθηκε από την Αστυνομία, έρευνες γίνονται σε σπίτια σε διάφορες περιοχές της Αττικής και στην Φθιώτιδα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι το ενδιαφέρον των αστυνομικών εστιάζεται στην ευρύτερη περιοχή του Μαραθώνα και στο κέντρο της Αθήνας, καθώς και στην Φθιώτιδα, αλλά και σε πόλεις της Πελοποννήσου. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η έρευνα στην Φθιώτιδα γίνεται σε σπίτι του 35χρονου φερόμενου ως συνεργάτη του Μαζιώτη, για τον οποίο εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης, ενώ έρευνα πραγματοποιήθηκε και στο πατρικό σπίτι της Πόλας Ρούπα στην Καλαμάτα.

 

Να φύγει από τον Ευαγγελισμό θέλει ο Μαζιώτης

Να αποχωρήσει όσο γρηγορότερα γίνεται από το νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» φαίνεται πως θέλει ο Νίκος Μαζιώτης, με τον συνήγορό του, Σπύρο Φυτράκη, να σημειώνει πως για την ώρα θα πρέπει να παραμείνει εκεί.

Ο κ. Φυτράκης υπογράμμισε ακόμα ότι υπάρχει κίνδυνος να μείνει παράλυτος από το δεξί του χέρι, μετά τον πυροβολισμό που δέχθηκε.

 

 

Σχετικά θέματα:

 


efsyn.gr

Scroll to top