Το σκυλάκι που έχασε τη ζωή του από τα χέρια του επιχειρηματία

18/07/14 ONLINE ΕΚΔΟΣΗ

ΕΛΛΑΔΑ

Ιδιοκτήτης ταβέρνας σκότωσε ένα αθώο σκυλάκι

Ένα σκυλάκι έχασε τη ζωή του από τα χέρια ενός επιχειρηματία στην Εύβοια. Όσοι παρακολούθησαν το συμβάν, μιλούν για ένα φρικιαστικό θέαμα.
      Pin It

Ένα σκυλάκι, με το όνομα Μάγκυ, σκοτώθηκε από τα χέρια ενός ιδιοκτήτη ταβέρνας στα Νέα Στύρα Ευβοίας. Ο εν λόγω ιδιοκτήτης χτύπησε το σκυλάκι τόσο δυνατά στο κεφάλι, που του δημιούργησε κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, αρκετά σοβαρές ώστε να του κοστίσουν τη ζωή.

Οι πελάτες του καταστήματος που παρακολούθησαν το γεγονός, έμειναν «με το στόμα ανοιχτό», καθώς ήταν τέτοια η βαρβαρότητα της κίνησης του επιχειρηματία, αλλά και επειδή δεν υπήρχε και κανένας απολύτως λόγος να βλάψει το αθώο σκυλάκι. Ο άνδρας δελέασε το σκυλάκι με μια λιχουδιά, ώστε να έρθει κοντά του και στην συνέχεια το σκότωσε χτυπώντας το στο κεφάλι με μια καρέκλα.

Η Ενεργή Κοινωνία Πολιτών για την Προστασία των Αδέσποτων Ζώων (ΕΚΠΠΑΖ) σε ανακοίνωσή της αναφέρει ότι έχει ήδη κινηθεί νομικά εναντίον του ανδρός και ζητά από τον κόσμο να μην πηγαίνει στο μαγαζί του.

Μάλιστα, σε σελίδα που έχει γίνει στο facebook με τίτλο «Δικαιοσύνη για την Μάγκυ»ομάδα πολιτών κάνει κάλεσμα για συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από την ταβέρνα την Κυριακή.

 

efsyn.gr

 

 

Scroll to top