dikigoroi_kata_xa

21/07/14 ONLINE ΕΚΔΟΣΗ

ΕΛΛΑΔΑ

Κάλεσμα της Πολιτικής Αγωγής του αντιφασιστικού κινήματος στη δίκη της Χρυσής Αυγής για οικονομική ενίσχυση

Η πρωτοβουλία ζητά την οικονομική ενίσχυση των αντιφασιστριών και των αντιφασιστών προκειμένου να ανταποκριθεί στη συνέχεια του δικαστικού αγώνα ενάντια στη Χρυσή Αυγή.
      Pin It

Την οικονομική ενίσχυση των αντιφασιστριών και των αντιφασιστών, των συλλογικοτήτων αλλά και καθενός ξεχωριστά, κάθε δημοκρατικού πολίτη που επιθυμεί την καταδίκη των νεοναζί της Χρυσής Αυγής και τη δικαιοσύνη για τα θύματα της φασιστικής και ρατσιστικής βίας ζητά η Πρωτοβουλία «Πολιτικής Αγωγής του αντιφασιστικού κινήματος στη δίκη της Χρυσής Αυγής», προκειμένου να ανταποκριθούν αποτελεσματικά στις αξιώσεις αυτής της μάχης.

Όπως σημειώνουν στο κάλεσμά τους, βρισκόμαστε πλέον στο τέλος του ανακριτικού έργου για την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή και το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, το Συμβούλιο Εφετών θα αποφασίσει για το πώς θα εισαχθεί στο ακροατήριο η υπόθεση (κατηγορούμενοι, πράξεις, κλπ).

«Δεν έχουμε αυταπάτες ότι τα δικαστήρια μπορούν να σταματήσουν την εγκληματική δράση των νεοναζί. Κατανοούμε ότι το πεδίο των δικαστηρίων δεν είναι η έδρα του μαζικού αντιφασιστικού κινήματος. Ωστόσο, η μάχη της δίκης πρέπει να δοθεί και να κερδηθεί, έστω και εκτός έδρας. Γνωρίζουμε ότι στη διαδικασία αυτή θα βρεθούμε αντιμέτωποι με ολόκληρη την ηγεσία της εγκληματικής οργάνωσης, που έχει ακόμα στη διάθεσή της πολλαπλές πηγές χρηματοδότησης, παχυλές βουλευτικές αποζημιώσεις, δεκάδες δικηγόρους, πάνω από εκατό μετακλητούς υπαλλήλους και επιστημονικούς συνεργάτες στη Βουλή, και ούτω καθεξής» σημειώνουν στην ανακοίνωσή τους.

Η ενίσχυση μπορεί να δοθεί μέσω του λογαριασμού της αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρείας «ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ θυμάτων φασιστικής και ρατσιστικής βίας»: ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, αρ.: 5032-072245-251, στο όνομα «ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ», IBAN: GR25 0172 0320 0050 3207 2245 251 (αιτιολογία: «Για την Πολιτική Αγωγή»).

 

efsyn.gr

Scroll to top