Pin It

Του Λάκη Μπέλλου

 

Η πλέον ευχάριστη είδηση της χρονιάς. Στην πρώτη θέση παγκοσμίως υποψήφια για χρεοκοπία τοποθετεί ο οίκος BlackRock την Ελλάδα. Κι εμείς είχαμε αδίκως τον φόβο μήπως πέσαμε θέσεις στην κατάταξη, με τα περί καταιγιστικής ανάπτυξης που ακούμε.

 

Επιβαρυντικά για την Ελλάδα, κατά την BlackRock, λειτουργεί η πολιτική αστάθεια. Φαίνεται ότι δεν έχουν ακούσει για τη «σταθερότητα» του Σαμαρά. Βουτάμε σταθερά, δηλαδή.

 

Οτι θα γίνουμε Αργεντινή μην το ξαναπεί η Βούλτεψη, γιατί η νοτιοαμερικάνικη χώρα είναι μόλις στην 6η θέση υποψήφια για χρεοκοπία.

 

Μεγάλος μας αντίπαλος είναι η Βενεζουέλα που βρίσκεται στη 2η θέση. Γι΄ αυτό ο Τσίπρας θέλει να χρεοκοπήσει η Ελλάδα για να περάσει πρώτη η αγαπημένη του Βενεζουέλα.

 

Αρχίζει η νέα μεταπολίτευση, δήλωσε ο Σαμαράς. Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής νομιμοποίησε τότε το ΚΚΕ και ο Αντώνιος Σαμαράς θα νομιμοποιήσει τώρα τον ΣΥΡΙΖΑ.

 

Με τη σειρά του ο ΣΥΡΙΖΑ το παράκανε. Ο Σκουρλέτης έκανε δήλωση ότι το νέο κόμμα που θα κάνει ο Σαμαράς πρέπει να ονομαστεί Νέα Δικτατορία.

 

Οι πιθανότεροι υποψήφιοι της παρουσίασης δελτίου «Μέγκα»:

 

Ελλη Στάη

 

Φωτεινή Πιπιλή

 

Σοφία Βούλτεψη

 

Εύα Καϊλή

 

Μάκης Βορίδης

 

Νίκος Τρέμης- Στραβελάκης.

 

Πάλι με τα φακελάκια. Γιατρός κατάγγειλε ασθενή ότι του έδωσε φακελάκι με πλαστά χαρτονομίσματα.

 

Θα έχουμε χρεοκοπήσει εντελώς όταν υπάρξουν φακελάκια με κέρματα.

 

Εγινε έλεγχος στη φορολογική δήλωση που υπέβαλε ο Μιχάλης Μιχελάκης ή Νίκος Μαζιώτης. Εχει δηλώσει τα έσοδα από όλες τις ληστείες. Στα έξοδα δήλωσε και την περούκα.

 

Στο μεταξύ το Μοναστηράκι έχει γεμίσει από «ερωτευμένα ζευγαράκια» αστυνομικών που ψάχνουν για τον Ξηρό και τη Ρούπα. Δύο αστυνομικοί το παρατράβηξαν. Εδιναν γλωσσόφιλο.

 

Για να μην τους αναγνωρίσουν, Ξηρός και Ρούπα κάνουν κι αυτοί το ζευγαράκι και δίνουν παθιασμένα φιλιά.

 

Η Ρούπα έχει αδυνατίσει 30 κιλά. Το προηγούμενο Σάββατο αναδείχτηκε «Μις Μαρούσι».

 

Τέρμα το 40ωρο. Καθιερώνεται το 45ωρο στο Δημόσιο. Δεν είναι τίποτα. Ο πρωθυπουργός δουλεύει 24×7 ώρες τη μέρα, ίσον 108 ώρες τη βδομάδα.

 

Και η φωτογραφία της εβδομάδας. Ο Γιώργος Παπανδρέου σε ώρα δράσης στο Συμπόσιο «Εφευρίσκοντας τη Δημοκρατία». Παρατηρήσεις:

 

1. Ποιος εφευρίσκει αυτούς τους απίθανους τίτλους;

 

2. Κανό δεν υπάρχει, γιατί ο Γιώργος λόγω της κρίσης κατέθεσε τις πινακίδες του.

 

twitter.com/pamelouketo

 

Scroll to top