23/07/14 ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Η Ρούπα σε Μύκονο ή Λούτσα

      Pin It

Του Λάκη Μπέλλου

 

Ενα τρομερό θέμα έχει ξεσπάσει, κυρίως στο Διαδίκτυο. Υπάρχει κάτι χειρότερο από το «Γίναμε Βουλγαρία». Υποβάθμιση καταγγέλλεται στη Μύκονο λόγω των πολλών Ελλήνων που πάνε εκεί και λένε «Γίναμε Λούτσα»!

 

Λούτσες μπλε, θα μου πείτε, το θέμα, που το μπουμπουνίζω και πρώτο πρώτο. Υπάρχουν, όμως, δύο μεγάλες επιπτώσεις. Η πρώτη είναι ότι μόλις έγινε σύγκριση Μυκόνου – Λούτσας, η ξαπλώστρα σήμερα στη Λούτσα έκανε 200 ευρώ και η ομπρέλα 500.

 

Τη δεύτερη επίπτωση, αν έχετε υπομονή, θα τη διαβάσετε στο τέλος. Οk;

 

Ξεψάρωσε ο Γκίκας Χαρδούβελης: «Οι πολιτικοί αποφασίζουν, όχι η δικαστική εξουσία». Να και ο πρώτος υποψήφιος για Πρόεδρος της Δικτατορίας.

 

Από την άλλη μεριά, ο Αθανασίου κατάργησε νόμο που απειλεί με φυλακή πολιτικούς που τα έχουν πάρει. Σωστότατο. Αφού δεν υπάρχει τέτοιος πολιτικός, τι χρειάζονται τέτοιοι νόμοι;

 

Η φωτογραφία που κλέβει τη δημοσιότητα είναι αυτή του Αντώνη Σαμαρά στη ΓΑΔΑ. Προσοχή, δεν πήγε εκεί επειδή τον συνέλαβαν.

 

Αλλωστε, οι φωτογραφίες είναι προσεκτικά επιλεγμένες. Δείχνουν τον Σαμαρά να ΒΓΑΙΝΕΙ από το Μέγαρο της Λεωφ. Αλεξάνδρας. Οχι να ΜΠΑΙΝΕΙ. Μην τυχόν καταλάβουμε λάθος ότι τον πιάσανε.

 

Τις φωτογραφίες, πάντως, Σαμαρά τις έδωσε στη δημοσιότητα η ΓΑΔΑ. Προφίλ, ανφάς και μία που μετράνε το ύψος του 1,85.

 

Δεύτερη και καταϊδρωμένη βγήκε σε φωτογραφία η καταζητούμενη Πόλα Ρούπα. Σας το ’λεγα από χθες. Μις Μαρούσι είχε αναδειχτεί. Τι Πόλα. Πάολα σκέτη.

 

Ετσι που έχει μεταμορφωθεί σε σεξοβόμβα, αποκλείεται να την αναγνωρίσει κάποιος. Γι’ αυτό δόθηκαν στη δημοσιότητα τα παιδικά παιχνίδια που είχε αγοράσει από τα Τζάμπο, τα οποία καταζητούνται. Οσοι τα αναγνωρίσουν, παρακαλούνται να το καρφώσουν στην Αστυνομία.

 

Το κάψαμε χθες με το 500ό φύλλο της «Εφ.Συν.». Αντε και στα 501ο σήμερα!

 

Τόσος ενθουσιασμός για τα 500 φύλλα! Παρόμοιος με του Σαμαρά όταν ανακοίνωνε την ανάπτυξη και το πρωτογενές πλεόνασμα.

 

Ευχαριστούμε όλους όσοι μας εύχονται «Να τα χιλιάσουμε». Είναι, όμως, σαν να εύχονται να κλείσουμε και να βάλουμε λουκέτο σε ένα χρόνο και κάτι μήνες από σήμερα.

 

Σαμαράς στη ΓΑΔΑ: «Ο Ελληνας αστυνομικός είναι η ασπίδα της δημοκρατίας μας». Ξέχασε το κλομπ.

 

Εχουμε και το θέμα του γιατρού του «Ευαγγελισμού», που κατήγγειλε ότι πήγαν να τον δωροδοκήσουν με λεφτά που του άφησαν στο τραπέζι. Εξωφρενικό. Είναι σαν πρόεδρος ΠΑΕ να καταγγέλλει ότι πήγε να τον δωροδοκήσει διαιτητής και του άφησε στο τραπέζι πέντε πακέτα μοβ.

 

Η Μύκονος και η Λούτσα πού κολλάνε και πώς συνδέονται; Καρφώματα έπεσαν τη νύχτα ότι η αγνώριστη εκρηκτική Ρούπα βρίσκεται και κάνει ανέμελα μπάνια στη Λούτσα ή στη Μύκονο.

 

Το πιθανότερο είναι ότι βρίσκεται στη Λούτσα, γιατί η Μύκονος είναι πια υποβαθμισμένη φέτος με τους Ελληναράδες που όρμησαν εκεί και τη μαγάρισαν.

 

twitter.com/pamelouketo

 

Scroll to top