Pin It

Του Κ. Πετρωτού

 

Το κεφάλαιο ανανεώσεις συμβολαίων στον ΠΑΟΚ έχει ως πρώτο όνομα δικαιωματικά τον Στέφανο Αθανασιάδη. Ο διεθνής επιθετικός και σταθερά πρώτος σκόρερ της ομάδας τα τελευταία χρόνια, παρά τις δύο επαφές που έχει κάνει με τον Ζήση Βρύζα μέχρι σήμερα, δεν έχει βρει τη φόρμουλα που θα τον οδηγήσει να βάλει υπογραφή σε νέο συμβόλαιο. Γι’ αυτό και έχει ζητήσει συνάντηση με τον Ιβάν Σαββίδη, που πιθανότατα θα γίνει αμέσως μετά την επιστροφή της αποστολής από την Ολλανδία.

 

«Είμαι θετικός στην ανανέωση του συμβολαίου μου και πιστεύω ότι στη συνάντηση με τον κύριο Σαββίδη θα βρούμε τη λύση. Εγώ έχω ένα ακόμη χρόνο συμβόλαιο. Η ομάδα ξέρει τι αισθάνομαι για τον ΠΑΟΚ και τι σημαίνει για εμένα αυτή η ομάδα. Μέσα σε αυτόν τον χρόνο αλλά και μετά την ανανέωση, όσα χρόνια παίξω στην ομάδα, θα δίνω τον καλύτερο μου εαυτό για να πάρουμε έναν τίτλο και να κάνουμε καλή πορεία», έλεγε χθες ο φορ του «Δικεφάλου» από την Ολλανδία και σίγουρα στέλνει μήνυμα στον Ιβάν Σαββίδη και τους συνεργάτες του.

 

Αλλωστε ο ίδιος ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ήταν εκείνος που είχε δηλώσει ότι ο 26χρονος Αθανασιάδης είναι το νόημα του ΠΑΟΚ.

 

Χθες, εξάλλου, παρουσιάστηκε εξέλιξη σε δύο άλλα ζητήματα που αφορούν παίκτες. Εκλεισε και τυπικά ο δανεισμός του Σανθ Χακόμπο στην Τενερίφη για ένα χρόνο (με τον ΠΑΟΚ να καλύπτει ένα πολύ μικρό μέρος από τα νομικά έξοδα της μετακίνησής του), ενώ και με τον Φακούντο Περέιρα βρέθηκε λύση, αφού οι εκπρόσωποί του διαβεβαίωσαν τον ΠΑΟΚ ότι έχουν στα χέρια τους τα έγγραφα που επιβεβαιώνουν ότι είναι ελεύθερος και δεν έχει καμία δέσμευση με τη μεξικανική Σαν Λουίς.

 

Ο Αργεντινός έκανε προπόνηση με την ομάδα το απόγευμα και το μόνο που απέμενε ήταν η επίσημη ανακοίνωση της συμφωνίας του με τον ΠΑΟΚ για τα επόμενα δύο χρόνια.

 

Τέλος, χθες έγινε γνωστό ότι ο Ιβάν Σαββίδης προορίζει ξένο στέλεχος (πιθανόν Αγγλο) για να αναλάβει τη γενική διεύθυνση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, με βάση και τις υποδείξεις της Sportfive. Το ερώτημα είναι αν έχει ρόλο παρόμοιο με αυτό του Γκέρμαν Τσιστιακόφ ή θα αναλάβει και τη θέση του προέδρου του Δ.Σ. και ποιοι άλλοι θα αποτελέσουν τους συνεργάτες του. Πάντως, με βάση τα λίγα που έχουν διαρρεύσει, δεν αποκλείεται να έχει εμπειρία από άλλο ποδοσφαιρικό σύλλογο.

 

Scroll to top