24/07/14 ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Φτώχεια plus και εξαθλίωση plus

      Pin It

Του Λάκη Μπέλλου

 

34,6% των Ελλήνων βρίσκεται κάτω από το όριο της φτώχειας. Είναι η νέα κατηγορία που δημιούργησαν τα σωτήρια μνημόνια. Ενα βήμα παραπέρα. Φτώχεια plus.

 

Yπάρχουν και ανώτερες κατηγορίες. Η εξαθλίωση plus, η πείνα plus κ.λπ.

 

Σύμφωνα με στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ, τα άτομα που είναι κάτω από το όριο της φτώχειας φτάνουν τα 3.795.100. Γιατί δεν τα στρογγυλοποιούν να τα κάνουν 4.000.000 ή 5.000.000 για να μην μπερδευόμαστε;

 

Το ποσοστό αυτό βαίνει συνεχώς αυξανόμενο από το 2010 και το πρώτο Μνημόνιο (27,6% το 2010 και 34,6% το 2013). Δεν θέλουμε πολλά χρόνια ακόμα μέχρι το 100%, κοντοζυγώνουμε.

 

Αμερικανός καθηγητής υποστηρίζει τα μύρια όσα για την ελληνικότητα και την ύπαρξη των Ομήρου, Μεγάλου Αλέξανδρου, Πυθαγόρα, Αλκιβιάδη, Σπαρτιατών κ.λπ. Τον πιστεύω, γιατί για τη σημερινή εποχή αναφέρει ότι οι Ελληνες είναι Γερμανοί.

 

Μεγαλύτερη απόδειξη: Χθες είδα σε παραλία τον Σαμαρά να φοράει πέδιλα και λευκές κάλτσες.

 

Στη διαμάχη «Μύκονος που έχει μετατραπεί σε Λούτσα» πήρα θέση. Ακύρωσα στο πεντάστερο που είχα κλείσει στη Μύκονο και έκλεισα σε εξάστερο στη Λούτσα.

 

Απόψε στη Λούτσα έχει συναυλία ο Ρέμος. Το Σάββατο στη Μύκονο έχουν συναυλία η Κοντσίτα με το μούσι και η Αννα Βίσση. Της Λούτσας θα γίνει.

 

Την παλαιστινιακή μαντίλα που φορούσε ο Τσίπρας στη διαδήλωση για τη Γάζα την είχε ρίξει πολύ άτσαλα πάνω στο καρό του πουκάμισο. Σαν τραπεζομάντιλο πάνω σε κουρτίνα μπάνιου με καρεδάκια.

 

Πικρόχολη και ανεπίτρεπτη η παρέμβαση της Σοφίας Βούλτεψη ότι μόνο καθαρίστρια δεν έχει ντυθεί ακόμα ο κύριος Τσίπρας.

 

Το Ισραήλ ζητάει και Νόμπελ Ειρήνης για τη γενοκτονία που κάνει! Το σκεπτικό είναι: σκοτώνουμε όλο τον κόσμο, στο τέλος δεν θα μείνει άνθρωπος επί της Γης. Αρα, σταματάνε οι πόλεμοι αφού δεν θα υπάρχει ψυχή ζώσα και έρχεται η ειρήνη και αξίζουμε και παραξίζουμε το Νόμπελ Ειρήνης και ξεκληρίσματος.

 

Να παρηγοριόμαστε όμως για τη φτώχεια plus. Σε χειρότερη θέση από μας βρίσκονται η Βουλγαρία (49,3%), η Ρουμανία (41,7%) και η Λετονία (36,2%). Η Ελλαδία είναι ακόμα τέταρτη!

 

Ελααααα ρε Ελλαδάρααααααααα, πάμε πιο δυνατά για την πρώτη θέση!

 

Είδηση plus: «Η ΔΕΗ “σκότωσε” μια τετραπληγική γυναίκα στα Χανιά. Είχε χρέη και της έκοψαν το ρεύμα, ενώ υποστηριζόταν μηχανικά. Ηταν μόλις 56 χρόνων». Γ@μώ την ανάπτυξή σας plus.

 

twitter.com/pamelouketo

 

Scroll to top