dei

30/07/14 ONLINE ΕΚΔΟΣΗ

ΕΛΛΑΔΑ

Κάλεσμα κατά των διακοπών της ΔΕΗ

Διαδήλωση συλλογικοτήτων, στα γραφεία της Χαλκοκονδύλη, με αφορμή τις διακοπές ρεύματος και τον τραγικό θάνατο της παραπληγικής γυναίκας στα Χανιά.
      Pin It

Τα δίκτυα κοινωνικής αλληλεγγύης και συλλογικότητες από όλη την Αττική διοργανώνουν συγκέντρωση σήμερα ((Τετάρτη), στις 11 το πρωί, έξω από τα γραφεία της ΔΕΗ στο κέντρο της Αθήνας, στη Χαλκοκονδύλη.

Αιτίες της συγκέντρωσης στάθηκαν οι πολύωρες διακοπές ρεύματος που όχι μόνο πλήττουν την καθημερινότητα κάθε λαϊκού νοικοκυριού, αλλά κόστισαν και τη ζωή της 56χρονης παραπληγικής στα Χανιά.

«Χθες ήταν η άρρωστη γυναίκα στα Χανιά, προχθές η μικρή Σάρα, τις προάλλες οι φοιτητές στη Λάρισα. Αύριο θα είσαι εσύ, όλοι εμείς. Και γι' αυτά τα εγκλήματα-δολοφονίες δεν θα λογοδοτήσει κανείς. Όπως δεν θα λογοδοτήσουν τα κοράκια της Energa και της Power Hellas, οι διοικήσεις της ΔΕΗ που χαρίζουν τα δικά σου λεφτά σε κάθε απατεώνα, σε κάθε μεγαλοκαρχαρία, σε κάθε πολιτικό κόμμα που ψηφίζει, στηρίζει και εφαρμόζει αυτές τις πολιτικές», επισημαίνεται στο κάλεσμα του Συντονιστικού Συλλογικοτήτων Αττικής.

«Να αντιταχθεί σθεναρά και με αποφασιστικότητα το λαϊκό κίνημα στις αυξήσεις των τιμολογίων της ΔΕΗ, στο ξεπούλημα της ΔΕΗ, στην παράδοση της δημόσιας περιουσίας στα χέρια των αρπαχτικών της ανάπτυξης και της απελευθέρωσης των αγορών, να αντιταχθεί σε κάθε ανάλγητη πολιτική που σπέρνει τον θάνατο, που μας βυθίζει στο σκοτάδι και την εξαθλίωση», συμπληρώνεται στο κάλεσμα.

 

efsyn.gr

Scroll to top