08/02/13 ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Θα (ξανα)γίνει… της Τρίτης

      Pin It

Τριπλό «χτύπημα» με Λάκη Λαζόπουλο. Επετειακό «Τσαντίρι» αυτήν την Τρίτη (12/2), νέο από την επόμενη και προσεχώς σειρά

 

Του Σωτήρη Μανιάτη

 

Ηταν 14 Νοέμβριου 2004, όταν στις μικρές μας οθόνες ξεπρόβαλε ξαφνικά ένας γνωστός μας από τα παλιά γύφτος και άρχισε να… εκφωνεί το δικό του «Αντιδελτίο». Από τότε… μετεξελίχθηκε αρκετά μέχρι που απέκτησε ένα πραγματικά ξεχωριστό «Τσαντίρι». Τώρα ετοιμάζεται να χτυπήσει και πάλι για να (ξανα)γίνει… της Τρίτης.

 

Ο λόγος βέβαια για τον Λάκη Λαζόπουλο που από τη συχνότητα του ALPHA θα αρχίσει και πάλι να σχολιάζει όσα συμβαίνουν στην καθημερινότητά μας με τον δικό του πάντα καυστικό τρόπο από το «Αλ τσαντίρι νιουζ». Η αρχή θα γίνει στις 19/2 (όπως πάντα στις 21.00) με το «Τσαντίρι» να μεταδίδεται πλέον κάθε 15 μέρες και στο πρώτο επεισόδιο, γιατί η συγκεκριμένη παραγωγή είναι μια άλλου τύπου σειρά ουσιαστικά, ο Λάκης Λαζόπουλος θα έχει μαζί του όχι μόνο τη Χρύσα Ρώπα αλλά και τον Τάσο Παλαντζίδη, τον θρυλικό μας Σκαραβαίο. Συζητήσεις για την πρεμιέρα γίνονται και με τον Σάκη Ρουβά, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει οριστικοποιηθεί αν θα συμμετάσχει στο πρώτο επεισόδιο.

 

Τα… γέλια πάντως (έστω και πικρά συχνά πυκνά) αναμένεται να ξεκινήσουν από αυτήν την Τρίτη (12/9) καθώς ο ALPHA θα μεταδώσει (21.00) ένα… επετειακό «Αλ τσαντίρι νιουζ» με αποσπάσματα από διάφορα επεισόδια της μοναδικής τηλεοπτικής εκπομπής που μεταδίδεται επί εννέα χρόνια την ίδια μέρα. Μία από τις ξεχωριστές στιγμές ήταν σίγουρα όταν ο Λάκης Λαζόπουλος αποφάσισε και κατάφερε στις 14 Νοεμβρίου 2006 να στήσει το «Τσαντίρι» του στο προαύλιο των φυλακών Κορυδαλλού με επίτιμες προσκεκλημένες του τις φυλακισμένες που για πρώτη φορά είχαν τη δυνατότητα να μοιραστούν με αυτόν τον τρόπο τις σκέψεις και τις απόψεις τους με το κοινό. Παρών μάλιστα ήταν και ο τότε υπουργός Δικαιοσύνης Αναστάσης Παπαληγούρας.

 

Τον Σεπτέμβριο του 2010 ο Τζίμης των αξέχαστων «Δέκα Μικρών Μήτσων» ξανασυνάντησε στο «Αλ τσαντιρί νιούζ» τον Χριστόφορο (Παπακαλιάτη) ενώ από τις στιγμές που συζητήθηκαν ήταν και η σάτιρα του Λάκη για την Εφη Σαρρή που είχε αποτέλεσμα μια αντιπαράθεση που έφθασε μέχρι και τη Δικαιοσύνη. Με τον Λάκη να μη χάνει και πάλι την ευκαιρία να φτιάξει ακόμα ένα σύνθημα που χρησιμοποιείται μέχρι και σήμερα: «Μηνύστε με, μηνύστε με σε δίκες ξεφτιλίστε με», παίζοντας με το «σταυρώστε με» που είχε χρησιμοποιήσει εκείνη ως σλόγκαν στην προεκλογική της εκστρατεία…

 

Ο Λάκης βέβαια δεν πρόκειται να μείνει σε αυτό καθώς σχεδιάζει ήδη, για την επόμενη σεζόν, και μια σειρά για τον ALPHA με τίτλο «Διά ταύτα». Βασίζεται πάνω στο κόνσεπτ του «Ορκιστείτε παρακαλώ» με πρωταγωνιστή τον Λάκη Λαζόπουλο και μια σειρά από γκεστ σταρ στα 12 αυτοτελή επεισόδια. Ηδη έχουν συμφωνήσει να παίξουν ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης και ο Κώστας Κόκλας, ενώ κάποια σενάρια θα γράψουν η Ελενα Σολωμού, η Μαρία Γεωργιάδου και ο Πάνος Εξαρχος σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δεδομένα. Εν αναμονή λοιπόν μέχρι να ξαναγίνει της Τρίτης…

 

[email protected]

 

Scroll to top