italia-plimira

03/08/14 ONLINE ΕΚΔΟΣΗ

KOΣΜΟΣ

Τέσσερις νεκροί από υπερχείλιση χειμάρρου στην Ιταλία

Eίκοσι άνθρωποι τραυματίστηκαν εξαιτίας ξαφνικής νεροποντής έξω από το Τρεβίζο, από τους οποίους οι τέσσερις είναι σε σοβαρή κατάσταση. Το νερό παρέσυρε επισκέπτες μιας υπαίθρια γιορτής που βρισκόταν σε εξέλιξη. Συγγενείς τους επιχείρησαν να μεταβούν στο σημείο για να συμμετάσχουν στην παροχή βοήθειας.
      Pin It

Τέσσερα άτομα έχασαν τη ζωή τους και 20 τραυματίστηκαν το βράδυ του Σαββάτου εξαιτίας ξαφνικής νεροποντής που προκάλεσε υπερχείλιση του χείμαρρου Λιέρτσα, έξω από την πόλη Τρεβίζο της βορειοανατολικής Ιταλίας, σε περιοχή όπου βρισκόταν σε εξέλιξη υπαίθρια γιορτή.

Τέσσερις από τους τραυματίες, που μεταφέρθηκαν στα πλησιέστερα νοσοκομεία με τη βοήθεια στρατιωτικών οχημάτων, είναι σε σοβαρή κατάσταση.

Το μένος των νερών παρέσυρε επισκέπτες, αυτοκίνητα, υπαίθριους πάγκους, καθιστώντας αναγκαία την κινητοποίηση των ανδρών της αστυνομίας, των καραμπινιέρων, της πυροσβεστικής, αλλά και των ειδικών δυνάμεων παροχής βοήθειας της περιοχής των Άλπεων.

Όπως αναφέρουν τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, η πρόσβαση στην περιοχή είναι προβληματική, ενώ πολλοί συγγενείς των ξένων επισκεπτών, που βρίσκονταν στο Ρεφρόντολο, μόλις πληροφορήθηκαν την είδηση της υπερχείλισης του χειμάρρου, επιχείρησαν να μεταβούν στο σημείο αυτό της βόρειας Ιταλίας με ιδιωτικά μέσα μεταφοράς τους, για να συμμετάσχουν στην παροχή βοήθειας.

 

efsyn.gr

Scroll to top