Pin It

Του Κ. Πετρωτού

 

Μπορεί ο ΠΑΟΚ να βρίσκεται εν μέσω σοβαρών διοικητικών αλλαγών που εκφράζονται μέσα από την ανάληψη της προεδρίας της ΠΑΕ από τον Ιάκωβο Αγγελίδη, ωστόσο, στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας βρίσκονται τα παιχνίδια για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ και η προοπτική συμμετοχής στους ομίλους της διοργάνωσης.

 

Τα έσοδα των 5 εκατ. ευρώ σε περίπτωση πρόκρισης δεν μπορούν να θεωρηθούν καθόλου αμελητέα, ειδικά αυτή την εποχή που ο Σαββίδης έχει βάλει φρένο στην ασύστολη ροή χρημάτων προς την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

 

Ο Αγγελος Αναστασιάδης, όπως προέκυψε από τις δηλώσεις του, φαίνεται να έχει σχηματίσει στο μυαλό του την ομάδα που θα κληθεί να παίξει στα δύο κρίσιμα ματς, αν και στο τελευταίο φιλικό παιχνίδι με την Ξάνθη (ο ΠΑΟΚ νίκησε 1-0 με γκολ του Σαλπιγγίδη στο 82’) μοίρασε πάλι τον χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες.

 

Ο 61χρονος τεχνικός δεν ανησυχεί που ακόμη δεν έχει παίξει με ένα βασικό κορμό σε κάποιο παιχνίδι και προφανώς κρατά τα αποκαλυπτήρια για τα δύο τελευταία με ΚΠΡ στο Λονδίνο μεθαύριο και την Ιντερ στην Τούμπα το άλλο Σάββατο.

 

Περιμένει πάντως ενίσχυση του ρόστερ με τουλάχιστον έναν ετοιμοπόλεμο κεντρικό αμυντικό. «Ενας αξιόλογος παίκτης θα ανήκει σε ομάδα και θα έχει κάνει προετοιμασία. Οπότε όταν θα έρθει θα χρειάζεται λίγες μέρες για να ενσωματωθεί στην ομάδα» δήλωσε ο προπονητής του ΠΑΟΚ που εξέφρασε πάντως τη δυσφορία του για την κακή κατάσταση του αγωνιστικού χώρου της Τούμπας στέλνοντας το μήνυμα στους υπεύθυνους του γηπέδου.

 

Εξάλλου, ο προπονητής του ΠΑΟΚ έθιξε και το πρόβλημα στη θέση του τερματοφύλακα: «Ο Ιτανζ δεν έχει αποφασίσει ακόμη αν θέλει να μείνει στην ομάδα ή όχι, εμείς όμως δεν μπορούμε να περιμένουμε».

 

Οι μεταγραφικές αναζητήσεις του ΠΑΟΚ είχαν και μία σύντομη περιπέτεια με τον Αλιου Νταρμπό. Ο 22χρονος μεσοεπιθετικός από την Γκάμπια, που έχει μείνει ελεύθερος από την Ντιναμό Ζάγκρεμπ χωρίς να έχει παίξει ούτε ένα ματς στην κροατική ομάδα, ήρθε και έφυγε άπραγος από τη Θεσσαλονίκη. Ο ΠΑΟΚ ήθελε να δοκιμαστεί στο ματς με την Ξάνθη και σε κάποιες προπονήσεις, ο ίδιος, όμως, ήθελε να υπογράψει άμεσα συμβόλαιο.

 

Τέλος, ο Ιάκωβος Αγγελίδης τόσο με την παρουσία του στο γήπεδο όσο και με ανακοινώσεις των οργανωμένων πήρε μια γεύση από τα θέματα που αποτελούν σημείο τριβής μεταξύ ΠΑΕ – κόσμου. Το κυριότερο, η υπόθεση Γκαρσία που ακόμη δεν έχει βρει τη χρυσή τομή με τον ΠΑΟΚ για το συμβόλαιό του ως βοηθός προπονητή και παραμένει εκτός προπονήσεων.

 

Scroll to top