tsipras-agio-oros

09/08/14 ONLINE ΕΚΔΟΣΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ολοκληρώθηκε η επίσκεψη του Αλ. Τσίπρα στο Άγιον Όρος

Στη διήμερη επίσκεψη του, έπειτα από πρόσκληση της Ιεράς Κοινότητας του Αγίου Όρους, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ξεναγήθηκε σε Μονές και συναντήθηκε με τους επικεφαλής τους και μοναχούς.
      Pin It

Mε σκάφος του λιμενικού από το λιμανάκι της μονής Ξενοφώντος  έφυγαν o Αλέξης Τσίπρας και οι συνεργάτες του το πρωί του Σαββάτου, αφού νωρίτερα παρακολούθησαν την πρωινή Λειτουργία.

Αμέσως μετά παρακάθισαν στην τράπεζα και γευμάτισαν μαζί με τους μοναχούς. Τον κ. Τσίπρα και τη συνοδεία του αποχαιρέτισαν ο ηγούμενος της μονής Αλέξιος και οι μοναχοί.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ πραγματοποίησε την διήμερη επίσκεψη έπειτα από πρόσκληση της Ιεράς Κοινότητας του Αγίου Όρους.

Χτες Παρασκευή ξεναγήθηκε στους χώρους της Μονής Ιβήρων και ύστερα συναντήθηκε με τον Προηγούμενο του Μοναστηριού, γέροντα Βασίλειο, και τους υπόλοιπους μοναχούς.

Το βράδυ της Πέμπτης διανυκτέρευσε στη Μονή Καρακάλλου, όπου είχε συνάντηση με τον επικεφαλής της μονής, γέροντα Φιλόθεο, ο οποίος, σύμφωνα με εκκλησιαστικά μέσα, είπε στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ: «Παρακολουθούμε την πορεία σας. Προσευχόμαστε για όλους τους Έλληνες και την Ελλάδα μας να έχουν καλούς κυβερνήτες».

Τον πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης συνόδευαν ο βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης και υπεύθυνος της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ για τα Θρησκεύματα Γιάννης Αμανατίδης, ο συντονιστής της θεματικής Θρησκευμάτων του ΣΥΡΙΖΑ Μάκης Λυκόπουλος και ο διευθυντής του γραφείου του, Νίκος Παππάς.

 

efsyn.gr

Scroll to top