valverde

13/08/14 ONLINE ΕΚΔΟΣΗ

SPORT

Η επιστροφή του Βαλβέρδε στο «Γ. Καραϊσκάκης»

Πρόβα με αντίπαλο την Ατλέτικ Μπιλμπάο του Ερνέστο Βαλβέρδε επιχειρεί απόψε (21.30, NS1) ο Ολυμπιακός στο «Καραϊσκάκης» .
      Pin It

Ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων» Μίτσελ, θα παρουσιάσει το βράδυ τους παλιούς και νέους παίκτες της ομάδας του, έχοντας απέναντί του έναν προπονητή που εκτίμησαν όσο λίγους οι οπαδοί του Ολυμπιακού.
Για την Μπιλμπάο του Βαλβέρδε ο αγώνας αποτελεί τεστ για τους προκριματικούς της επόμενης εβδομάδας, όταν οι Βάσκοι θα επιδιώξουν να εξασφαλίσουν την παρουσία τους στους ομίλους του Champions League ξεπερνώντας το εμπόδιο της Νάπολι.
Η διάθεση των εισιτηρίων πάει καλά, ενώ υπενθυμίζεται ότι όλα τα έσοδα από τις εισπράξεις του σημερινού αγώνα θα διατεθούν για τους σκοπούς της Unicef !

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός, θα κυκλοφορήσει και ειδικά t-shirts που θα πωλούνται στις μπουτίκ και τα έσοδα επίσης θα δοθούν στη Unicef.
Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Μανωλάς ένιωσε κάποιες μικροενοχλήσεις στην τελευταία προπόνηση που είχαν σαν αποτέλεσμα να μείνει εκτός αποστολής, όπως άλλωστε και οι Χολέβας, Σιόβας και Φορτούνης.
Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού είναι: Ρομπέρτο, Μέγιερι, Αμπιντάλ, Αυλωνίτης, Βούρος, Μποτία, Μπουχαλάκης, Διαμαντάκος, Ντομίνγκεζ, Ντοσεβί, Ελαμπντελαουί, Φουστέρ, Γκαζαριάν, Κασάμι, Κολοβός, Μανιάτης, Μαζουάκου, Εντινγκά, Παπαδόπουλος, Σαλίνο, Σάμαρης, Σαβιόλα.

 

 

efsyn.gr  

Scroll to top