kuriakopoulou-epi-konto

14/08/14 ONLINE ΕΚΔΟΣΗ

SPORT

Η μεγάλη ώρα τού επί κοντώ στο Πανευρωπαϊκό Στίβου

Στεφανίδη και Κυριακοπούλου θα παλέψουν απόψε για ένα μετάλλιο στον τελικό στο 22ο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου, που συνεχίζεται στη Ζυρίχη.
      Pin It

Το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει 6 τελικούς, ανάμεσα στους οποίους ξεχωρίζει εκείνος του επί κοντώ γυναικών, όπου θα συμμετάσχει το ελληνικό δίδυμο Στεφανίδη-Κυριακοπούλου, το οποίο κατεβαίνει με αξιώσεις στη διεκδίκηση μιας θέσης στο βάθρο.

Ειδικά η Στεφανίδη με 4.71 έχει την καλύτερη επίδοση φέτος στην Ευρώπη, ενώ η Κυριακοπούλου έχει την εμπειρία, καθώς ήταν χάλκινη στο προηγούμενο Πανευρωπαϊκό, το 2012 στο Ελσίνκι.

Επίσης, στον τελικό του τριπλούν θα λάβει μέρος ο Δημήτρης Τσιάμης, ο οποίος προκρίθηκε με την 11η καλύτερη επίδοση (16.53). Στον μοναδικό τελικό που γίνεται το πρωί, τα 20 χλμ. βάδην γυναικών, θα λάβουν μέρος η Ζαπουνίδου και η Ντρισμπιώτη, οι οποίες κυνηγάνε ατομικά ρεκόρ.

Ως φαβορί προβάλλει η κορυφαία βαδίστρια της σεζόν, η Ρωσίδα Ανίσα Κιρντάπκινα (1 ώρα 26.31) κι από κοντά η Αλιμπέκοβα και η Σοκόλοβα. Επίσης ανταγωνιστικές είναι και οι Ουκρανές, με πρώτη τη Λιουντμίλα Ολιανόφσκα (1 ώρα 27,27). Οι αγώνες ολοκληρώνονται την Κυριακή.

programma-sport2

efsyn.gr

Scroll to top