samaras-karatzaferis

14/08/14 ONLINE ΕΚΔΟΣΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Παράθυρο» συνεργασίας από Καρατζαφέρη σε Ν.Δ.

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ υπογράμμισε πως δεν πρόκειται να ξαναγυρίσει στη Νέα Δημοκρατία. ωστόσο δεν απέκλεισε την περίπτωση συνεργασίας με το κυβερνητικό κόμμα, στην περίπτωση που αυτό αλλάξει την πολιτική του. Βολές κατά Τσίπρα, τον οποίο χαρακτήρισε ως «θεομπαίχτη».
      Pin It

Αποκλείει επιστροφή, δηλώνει όμως διαθέσιμος για συνεργασία εάν γίνει αλλαγή πολιτικής. Ο λόγος για τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ, Γιώργο Καρατζαφέρη, ο οποίος, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό «Mega» υπογράμμισε πως δεν πρόκειται να ξαναγυρίσει στη Νέα Δημοκρατία. Ωστόσο, συμπλήρωσε πως δεν αποκλείει την περίπτωση συνεργασίας με το κυβερνητικό κόμμα, στην περίπτωση που αυτό αλλάξει την πολιτική του.

«Με παρρησία καταθέτω ότι έχω τις περισσότερες πλακέτες από όποιον βουλευτή της Ν.Δ. Έχω τις δικές μου κομματικές περγαμηνές. Έχω όμως και 14 χρόνια σε μια άλλη προσπάθεια», ανέφερε αρχικά ο κ. Καρατζαφέρης για να συμπληρώσει: «Θα πάμε ίσως σε συνεργασία και όχι σε απορρόφηση. Άρα λέμε ξεκάθαρα πάμε να αλλάξουμε την πολιτική και να βοηθήσουμε. Πιστεύω ότι ο Αντώνης Σαμαράς διαβλέπει ότι αυτή η πολιτική δεν έχει μακριά ποδάρια. Σε αυτή την προσπάθεια θα μπορούσα να βοηθήσω, σε μια άλλη πολιτική… Σε μια αλλαγή πολιτικής είμαι παρών. Αν υπάρξει προσαρμογή σε μια άλλη πολιτική, είμαι έτοιμος να υπηρετήσω την άλλη πολιτική. Την σημερινή πολιτική αρνούμαι να την υπηρετήσω».

 

«Οδυνηρή περιπέτεια» ο Αλέξης Τσίπρας

Ο κ. Καρατζαφέρης δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον ΣΥΡΙΖΑ και να ασκήσει κριτική κατά του προέδρου του, Αλέξη Τσίπρα, υποστηρίζοντας πως θα ήταν «μια οδυνηρή περιπέτεια για τη χώρα».

«Ο κ. Τσίπρας με ενοχλεί λίγο. Δεν μπορεί να δηλώνει άθεος, να αρνείται το μυστήριο της βάπτισης και την ίδια ώρα να πηγαίνει στο Άγιο Όρος και να ζητά να μείνει μόνος. Αν ανακάλυψε την Παναγία στα 40, είναι θαύμα. Αυτό στο χωριό μου το λένε θεομπαίχτη. Προκειμένου να κερδίσει ψήφους, παριστάνει τον ορθόδοξο. Δικαίωμα του. Εγώ δεν θέλω τον κ. Τσίπρα», είπε χαρακτηριστικά.

 

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Γ. Καρατζαφέρη, ανέφερε: «Άρχισαν οι σειρήνες της καρέκλας που νομίζουν ότι θα καλύψουν την κραυγή των πολιτών που δεν αντέχουν πλέον».

 

efsyn.gr

 

 

 

 

Scroll to top