18/08/14 ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Ερχεται… έτοιμος ο Αλφάρο!

      Pin It

Του Κ. Μανωλιουδάκη

 

Το σημερινό Δ.Σ. της διοίκησης της Μαγιόρκα περιμένει ο Αλεχάντρο Αλφάρο για να τελειώσει το… μαρτύριό του, να έρθει στην Αθήνα και να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό.

 

Η οριστικοποίηση της συμφωνίας έγινε στο Σαββατοκύριακο και έτσι έπρεπε να περιμένει λίγες ημέρες ακόμα για να πάρει το τυπικό ΟΚ της ισπανικής ομάδας.


7987987

Ο Αλφάρο παρομοίασε μάλιστα τον εαυτό του με… «θηρίο στο κλουβί» μιλώντας σε Ισπανούς δημοσιογράφους που τον ρωτούσαν χθες για το μέλλον του στο «τριφύλλι», λέγοντάς τους ότι «ακόμα δεν έχει τελειώσει οριστικά η μεταγραφή από τη στιγμή που δεν έχω πάει στην Αθήνα και δεν έχω υπογράψει».

 

Ομως η υπόθεση πρέπει να θεωρείται τελειωμένη και η περιπέτεια που πέρασε ο 28χρονος άσος να βρίσκεται στο φινάλε της.

 

Τι εννοούμε; Ο Αλφάρο δεσμεύεται με ακόμα δύο χρόνια συμβόλαιο με τη Μαγιόρκα, αλλά το κόστος του συμβολαίου του (1 εκατομμύριο ευρώ τον χρόνο μεικτά) ήταν υπέρογκο για έναν σύλλογο που αγωνίζεται στη Σεγούντα Ντιβισιόν. Η υπόθεσή του όμως τράβηξε χρονικά καθώς δεν έβρισκε ομάδα στα λεφτά που ήθελε.

 

Οσο περνούσε ο καιρός η ανασφάλεια τον είχε κυριεύσει – όπως αναφέρουν οι Ισπανοί. Η όλη κατάσταση, ωστόσο, δεν τον εμπόδισε να προπονείται στο «Son Bibiloni», λαμβάνοντας κανονικά μέρος στην προετοιμασία της Μαγιόρκα!

 

Στα φιλικά βέβαια δεν αγωνίστηκε, ενώ την τελευταία εβδομάδα αποφασίστηκε να γυμνάζεται ξεχωριστά, προκειμένου να δουλέψει ο προπονητής με τους παίκτες που υπολογίζονται για την επικείμενη σεζόν.

 

Από μόνο του το γεγονός είναι θετικό για τον Παναθηναϊκό καθώς αναμένεται να βρίσκεται σε καλό επίπεδο φυσικής κατάστασης. Το πόσο ακριβώς έτοιμος είναι θα καθοριστεί βέβαια αφού γίνουν οι μετρήσεις στο Κορωπί.

 

Επίσης η ψυχολογία του είναι πλέον σε υψηλό επίπεδο, μια και επιθυμούσε την προοπτική του Παναθηναϊκού από τη στιγμή που έριξε τις οικονομικές του απαιτήσεις. Πλέον μετράει αντίστροφα και η επιθυμία του πραγματοποιείται…

 

Scroll to top