kouik

18/08/14 ONLINE ΕΚΔΟΣΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΑΝ.ΕΛΛ.: «Θα παραδώσουν τους ανέργους σε γραφεία δουλεμπόρων»

Στην περίπτωση που «αποτολμήσουν να καταργήσουν και τον ΟΑΕΔ», υπογραμμίζει ο εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Τέρενς Κουίκ .
      Pin It

Έντονη ήταν η αντίδραση των Ανεξάρτητων Ελλήνων (ΑΝ.ΕΛΛ.) σχετικά με τα σενάρια για «ξαφνικό θάνατο» του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ). Όπως υπογράμμισε ο εκπρόσωπος των ΑΝ.ΕΛΛ., Τέρενς Κουίκ, «εάν αποτολμήσουν να καταργήσουν και τον ΟΑΕΔ, τότε μέσω των κοινοτικών κονδυλίων, θα παραδώσουν τους ανέργους σε γραφεία δουλεμπόρων. Ως πού θα φθάσει η μνημονιακή απαξίωση του ανθρώπου από τη συγκυβέρνηση Ν.Δ. – ΠΑΣΟΚ;».

Υπενθυμίζεται πως το θέμα ανέδειξε η «Εφ.Συν.», κάνοντας λόγο για σενάρια «ξαφνικού θανάτου» που έχουν ζώσει τη λειτουργία του ΟΑΕΔ, με την κυβέρνηση να φέρεται να έχει ήδη αποφασίσει την κατάργηση του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού βάσει των προτύπων που έπαψε να υπάρχει η ΕΡΤ. Πρόκειται για ένα σενάριο που συζητείται στο γραφείο του υπουργού Εργασίας, Γιάννη Βρούτση, εδώ και ένα δίμηνο περίπου, με τον υπουργό, που έχει βαλθεί να «ξεχερσώσει» οποιαδήποτε δημόσια δομή δρα προς όφελος του κοινωνικού συνόλου, να φέρεται αποφασισμένος να προχωρήσει το σχετικό εγχείρημα μη υπολογίζοντας το σχετικό κόστος.

 

Διαβάστε περισσότερα: Τα επιδόματα στο ΙΚΑ, προγράμματα και κοινοτικά κονδύλια σε ιδιώτες!

 

efsyn.gr

 

Scroll to top