24/08/14 ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

τετΡΑΔΙΟ

      Pin It

radio-stationΑυτές είναι οι αρχές μας. Αν δεν σας αρέσουν, έχουμε κι άλλες…

 

Μια και με το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο και την ποινικοποίηση της άρνησης του Ολοκαυτώματος ανοίγει η φάμπρικα για την ποινικοποίηση ιδεών, απόψεων και πιστεύω, το «τετΡΑΔΙΟ» θέλει να επιστήσει την προσοχή των βουλευτών μας και να σταθεί αρωγός στο πολύπλευρο έργο τους. Προτείνει λοιπόν μια σειρά από ραδιόφωνα και εκπομπές (και όχι μόνο) που θα έπρεπε να συμπεριληφθούν ως τροπολογία στο συγκεκριμένο νομοσχέδιο. Ή και σε κάποιο άλλο νομοσχέδιο αν χρειαστεί, του υπουργείου Υγείας λόγου χάριν, όπως συνέβη με την τροπολογία για τα ΜΜΕ. Αλλωστε, όπως έλεγε και ο Γκράουτσο Μαρξ, «αυτές είναι οι αρχές μου. Αν δεν σας αρέσουν, έχω κι άλλες». Ποινικοποιούνται λοιπόν τα κάτωθι:

 

1. Οι ραδιοσταθμοί που παίζουν λαϊκο-ποπ άσματα, Παντελίδη, Πάολα και σία. Και να συλληφθούν και οι τραγουδιστές, να δικαστούν άμεσα.

 

paola2. Το playlist. Στην πυρά κι αυτό.

 

3. Τα αρχαιολογικά ευρήματα, γιατί σπεύδει εκεί πρώτος ο Αντώνης Σαμαράς και παίρνει τη δόξα.

 

4. Οι ακροατές-προπονητές που ξημεροβραδιάζονται on air στα αθλητικά ραδιόφωνα αναλύοντας συστήματα και ποδοσφαιρικές τακτικές. Ειρήσθω εν παρόδω: «άχρηστος ο Φαν Γκάαλ», στην επόμενη στήλη θα σας εξηγήσουμε αναλυτικά τα λάθη του και τις παραλείψεις του στη Μάντσεστερ.

 

5. Ο Μπακούνιν και ο Κροπότκιν. Οχι ο Στέλιος Ράμφος, αυτός εξαιρείται, (πρέπει να) διδάσκεται ελεύθερα.

 

6. Το «ΑΡΤ 90.6» του Γιώργου Καρατζαφέρη. Εκτός κι αν παραδέχεται και δεν αρνείται το Ολοκαύτωμα.

 

7. Τα επιτυχημένα μουσικά ραδιόφωνα που βγάζουν όλο το εβδομαδιαίο πρόγραμμά τους με μόλις τέσσερις-πέντε ανθρώπους όλους κι όλους. Να απαγορευτούν κι αυτά.

 

8. Τα αναβολικά που «φουσκώνουν» τα… αρχαιοελληνικά τατουάζ στα σώματα ευγενών νέων.

 

9. Οι Scorpions. Να μην πατήσουν ξανά το πόδι τους στην Ελλάδα.

 

10. Υπουργοί όπως ο Μάκης Βορίδης που έχει συγκεντρώσει τα βέλη εβραϊκών οργανώσεων ανά την Ελλάδα που τον κατηγορούν για αντισημιτισμό.

 

…………………………………………….

 

karatazaferhs…και ο Γιώργος Καρατζαφέρης έχει άλλες αρχές

 

 

• Βήμα 1: Υπηρεσιακό έγγραφο του 2004 της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης-Επικοινωνίας τοποθετούσε (εκ παραδρομής, επί τούτου, ποιος ξέρει;) το ΑΡΤ TV του Γιώργου Καρατζαφέρη στους τηλεοπτικούς σταθμούς εθνικής εμβέλειας, αν και η άδειά του αφορούσε αποκλειστικά την Αττική.

 

• Βήμα 1 και 1/2: Με αποφάσεις του το ΕΣΡ, το 2005 και το 2006, επέβαλε κυρώσεις στο «Τηλεάστυ» (σ.σ. το τότε όνομα του ΑΡΤ TV) για εκπομπές προγράμματος εκτός του Νομού Αττικής.

 

• Βήμα 2: 16 Σεπτεμβρίου 2013. Το ΕΣΡ αλλάζει ρότα, βασίζεται σε εκείνο το… «λανθασμένο» έγγραφο κι έτσι η «εξ υπαιτιότητος της διοικήσεως δημιουργηθείσα κατάσταση είχε αποτέλεσμα την εύλογη πεποίθηση του φορέως περί της νομίμου εκπομπής του τηλεοπτικού σταθμού εκτός Αττικής». Αφού παγιώθηκε το… λάθος, ας το… νομιμοποιήσουμε. Το ΑΡΤ TV αποκτά δικαίωμα ψηφιακής εκπομπής και για τη Θεσσαλονίκη.

 

• Βήμα 2 και 1/2: Απρίλιος 2014. Ο Γιώργος Καρατζαφέρης στον Γιώργο Τράγκα: «Ο κ. Σαμαράς είναι πολιτικός απατεώνας και πολιτικός παλιάνθρωπος και έχω πολλές αποδείξεις γι' αυτό που λέω, ξέρει εκείνος».

 

• Βήμα 3: Με απόφαση του ΕΣΡ, που δημοσιεύτηκε στις 7 Ιουνίου, το ΑΡΤ TV καταχωρίζεται στον πίνακα των «νομίμως λειτουργούντων τηλεοπτικών σταθμών εθνικής εμβέλειας».

 

• Βήμα 4: Ο Γιώργος Καρατζαφέρης υποστηρίζει πια ανοιχτά τη συγκυβέρνηση κάνοντας χρήση της… άδειάς του.

 

Scroll to top