24/08/14 ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

ΠΑΜΕ ΛΟΥΚΕΤΟ

      Pin It

Του Λάκη Μπέλλου

 

Το υπ. Οικονομικών καλεί τους πολίτες να μην πληρώνουν Εφορία!

 

Το να θες να κλέψεις το κράτος είναι σαν να θέλεις να σε θάψουν μετά τον νεκροθάφτη σου.

 

Το αξίωμα επιβεβαιώνεται απόλυτα από το γεγονός ότι, ενώ δεν πληρώνει πια σχεδόν κανένας στην Εφορία, οι εισπράξεις από τους διάφορους φόρους στο επτάμηνο ήταν μεγαλύτερες από πέρσι από 25% έως 41% και σε ορισμένες περιπτώσεις 410%.

 

Είναι η μεγαλύτερη ληστεία που έχει γίνει ποτέ, μετά τη μεγάλη ληστεία του τρένου στο Λονδίνο.

 

Τι συμβαίνει; Απλούστατο: βάζουν όσο και όποιον δυσθεώρητο φόρο θέλουν, που υπερκαλύπτει τον φόρο που θα εισπράξουν, ακόμα κι αν δεν πληρώσει κανένας.

 

Οι Ελληνες όταν λένε ότι «θα πάρουν τα αρχ@δια μας» είναι το μόνο που εννοούν. Αλλά στην κυβέρνηση λένε «στα τέτοια μας», γιατί ξέρουν πάλι τι εννοούν και τι νομοθετικά τερατουργήματα έχουν φτιάξει για να μην αφήσουν ευρώ στις τσέπες.

 

Το να εισπράττει το κράτος περισσότερους φόρους από όσους ζητάει δίνει αυτόματα στην Ελλάδα το Νόμπελ Χημείας και Αλχημείας.

 

Θα το παραλάβει ο Γκίκας Χαρδούβελης, αντί του Γιάννη Στουρνάρα που οργώνει εδώ και μήνες τις θάλασσες.

 

Εκτακτο: Με σημερινή ανακοίνωσή του το υπ. Οικονομικών ανατρέπει όλα όσα μόλις αναφέρθηκαν. Το υπουργείο παραδέχεται την υπερφορολόγηση και το γδάρσιμο και το καθάρισμα και την εξόντωση και τον αποκεφαλισμό των φορολογουμένων.

 

Γι' αυτό καλεί εκτάκτως όλους τους πολίτες να μην πληρώνουν εφεξής τους φόρους, μακριά από τα γκισέ των τραπεζών και των εφοριών για οποιαδήποτε οφειλή, γιατί θα τους κόψει τον κώλο.

 

Οποιοι επιχειρήσουν το αντίθετο και επιδιώξουν να πληρώσουν την Εφορία, απειλούνται από το υπ. Οικονομικών με ποινές που φτάνουν μέχρι την κάθειρξη 45 ετών και 7 φορές ισόβια.

 

Είναι, όπως να και το κάνουνε, η πιο ευχάριστη είδηση των τελευταίων ετών, μετά βέβαια το εκπληκτικό θέμα που θα διαβάσετε στο κάτω κάτω μέρος της σελίδας.

 

 

Το δράμα Σαμαρά στο Costa Νavarino

 

Την ισχιαλγία ο πρωθυπουργός την έπαθε γιατί έσκυψε πολύ στον περίφημο τάφο της Αμφίπολης και στην τρόικα.

 

Τους πόνους αισθάνθηκε όταν ήταν στην Πύλο στο οχτάστερο ξενοδοχείο Costa Νavarino. Προτίμησε όμως να παραμείνει εκεί και όχι να πάει π.χ. στον «Ευαγγελισμό», για να μην κλέψει το κρεβάτι κάποιου ασθενή.

 

Η διαμόρφωση του πολυτελούς ξενοδοχείου σε νοσοκομείο χρειάστηκε έκτακτη ειδική πράξη νομοθετικού περιεχομένου, την οποία υπέγραψε βέβαια αμέσως ο Κάρολος Παπούλιας, που ήταν στα λουτρά της Αιδηψού για τους ρευματισμούς.

 

Για να νομιμοποιηθεί η προεδρική απόφαση άλλαξε και το πρόγραμμα εφημεριών των πολυτελών ξενοδοχείων:

 

Τετάρτη: Costa Νavarino

 

Πέμπτη: Χίλτον

 

Παρασκευή: Πόρτο Καρράς

 

Σάββατο: Ελούντα Μπιτς

 

Kυριακή: Αstir of Paros.

 

Χθες το βράδυ κυκλοφόρησαν και οι πρώτες φωτογραφίες Σαμαρά σε ράντσο του Costa Νavarino.

 

Πολλοί απορούν πάντως πώς ο Σαμαράς βρήκε τον τάφο του Αλεξάνδρου, αλλά δεν μπορεί μια βδομάδα τώρα να βρει ένα σωληνάριο Voltaren για την ισχιαλγία.

 

Χθες το απόγευμα βρέθηκε τάφος στην άμμο του Costa Νavarino και αρχικά θεωρήθηκε ότι ήταν ο Μέγας Αλέξανδρος. Τελικά ήταν ο Μέγας Σαμαράς που έκανε αμμόλουτρα όπως του είχαν συστήσει οι 43 θεράποντες ιατροί.

 

Συγκινητική είναι η ανταπόκριση του απλού κόσμου στον Γολγοθά του Σαμαρά. Παίρνουν τηλέφωνο κατά χιλιάδες και του εύχονται «περαστικός».

 

Τελικά ανακοινώθηκε ότι η ισχιαλγία έχει πάθει Σαμαρά.

 

Υπερ- φορολογήστε γιατί χανόμαστε!

 

Βρέθηκε ζωντανός ο Μεγαλέξανδρος και θα μιλήσει στη ΔΕΘ!

 

Της πουτάνας θα γίνει σε λίγες μέρες στη Διεθνή Εκθεση Θεσσαλονίκης. Θα εμφανιστεί ο Σαμαράς μαζί -κρατηθείτε- με τον Μέγα Αλέξανδρο, ο οποίος μάλιστα θα εκφωνήσει και βαρυσήμαντο λόγο στο Βελλίδειο!

 

Πάνε αυτά που ξέραμε για αυστηρά αστυνομικά μέτρα, «αστακός» η Θεσσαλονίκη στη ΔΕΘ κ.λπ. Υπολογίζεται ότι θα είναι 3.000.000 κόσμος στην προκυμαία για να απολαύσει τη σούπερ σούπερ έκπληξη Σαμαρά.

 

Ο Μεγαλέξανδρος λοιπόν ζει και βασιλεύει. Η επίσημη ανακοίνωση της εύρεσής του στον τάφο στην Αμφίπολη θα γίνει στις 3ο Αυγούστου, για να συμπέσει με την ονομαστική του εορτή.

 

Το ότι βρέθηκε ο τάφος του Μεγαλέξανδρου είναι το ιστορικότερο γεγονός όλων των εποχών. Το ότι βρέθηκε ζωντανός, ας σκεφτούμε όλοι τι απίστευτο επίτευγμα είναι και για πόσα ακόμα χρόνια θα παραμείνει πρωθυπουργός και Μεγαλέξανδρος ο Σαμαράς.

 

Του αξίζουν θερμότατα συγχαρητήρια. Για να αντιμετωπίσει τον Αλέξη, βρήκε τον Αλέξανδρο.

 

Το μυστικό χάρη στο οποίο παρέμεινε ζωντανός ο Μεγαλέξανδρος τόσους αιώνες είναι ότι είχε βάλει στον τάφο του έξυπνη σήτα.

 

Ταυτοποιήθηκε ότι είναι ο Μακεδόνας στρατηλάτης, γιατί βρέθηκε σέλφι φωτό που είχε βγάλει με τον Βουκεφάλα.

 

Στην αρχή υπήρχε δυσκολία αναγνώρισης, γιατί ο Αλέξανδρος είχε καλύψει όλο το σώμα του με τατουάζ.

 

Διαψεύστηκαν με τις εξελίξεις αυτές διάφορες ανυπόστατες φήμες:

 

1. Στον τάφο της Αμφίπολης ήταν θαμμένος ο Καρατζαφέρης και τον παίρνει ο Σαμαράς στη Ν.Δ.

 

2. Στον τάφο της Αμφίπολης κρύβεται ο Χριστόδουλος Ξηρός.

 

Τοποθετήθηκαν τα κεφάλια στις Σφίγγες και αποδείχτηκε ότι είναι η Σοφία Βούλτεψη και η Αννα Μισέλ Ασημακοπούλου.

 

Μαζί με τον Μέγα Αλέξανδρο πιστεύτηκε στην αρχή ότι βρέθηκε και ο Βουκεφάλας, αλλά τελικά ήταν το κεφάλι του Βενιζέλου.

 

Μην περιμένουμε όμως πολλά από την ομιλία του Μεγαλέξανδρου στη ΔΕΘ. Αυτό πάντως που θα υποσχεθεί σίγουρα είναι ότι σε λίγο καιρό θα είναι έτοιμο το μετρό της Θεσσαλονίκης.

 

facebook.com/ louketo

 

Scroll to top