adedy0411

24/08/14 ONLINE ΕΚΔΟΣΗ

EΛΛΑΔΑ

ΑΔΕΔΥ: Απεργία διαρκείας και αποχή από την αξιολόγηση

Την προκήρυξη απεργίας - αποχής από όλες τις διαδικασίες που σχετίζονται με την αξιολόγηση στο Δημόσιο, σε όλα τα επίπεδα, αποφάσισε η ΑΔΕΔΥ από τις 30 Αυγούστου μέχρι την ικανοποίηση των αιτημάτων της.
      Pin It

Σε νέα απεργία διαρκείας και αποχή από όλες τις διαδικασίες που σχετίζονται με την αξιολόγηση στο δημόσιο, σε όλα τα επίπεδα, προχωράει η ΑΔΕΔΥ από τις  30 Αυγούστου μέχρι την ικανοποίηση των αιτημάτων της.

Η απόφαση προβλέπει απεργία – αποχή από τη σύνταξη και υποβολή εκθέσεων αυτοαξιολόγησης, από τη σύνταξη και υποβολή εισηγήσεων και εκθέσεων αξιολόγησης, από τη συμμετοχή σε Ειδικές Επιτροπές Αξιολόγησης σε κάθε Υπουργείο.

Η κινητοποίηση αφορά αποχή – απεργία από όλες τις διαδικασίες επαναπροσδιορισμού με νέα κριτήρια της μετατροπής των συμβάσεων ορισμένου σε αορίστου χρόνου του Ν.4250/14, καθώς επίσης και από οποιαδήποτε διαδικασία υλοποίησης της ατομικής αξιολόγησης των εκπαιδευτικών, της αυτοαξιολόγησης της σχολικής μονάδας και του εκπαιδευτικού έργου.

Τέλος, η ΑΔΕΔΥ αποφάσισε συμμετοχή στις κινητοποιήσεις με αφορμή τη ΔΕΘ και το συλλαλητήριο στις 6 Σεπτεμβρίου στη Θεσσαλονίκη, όπως και την προκήρυξη του οργανωτικού – καταστατικού συνεδρίου για τις 15 και 16 Δεκεμβρίου.

 

efsyn.gr 

Scroll to top