Pin It

Του Λάκη Μπέλλου

 

* Τέσσερις-πέντε υπουργοί ετοιμάζονται να ταξιδέψουν στο Παρίσι, για να τους επιθεωρήσει εκεί, κατά τα νέα πρότυπα, η τρόικα.

 

* Οπως πάντα, ξεκινάμε σε αυτές τις συναντήσεις με φοβερό ενθουσιασμό και θα ξεσκίσουμε τους τροϊκανούς.

 

* Αυτοί περιμένουν με τις γνωστές διαθέσεις και ορέξεις. Το Παρίσι, άλλωστε, είναι ερωτική πόλη και συνειρμικά οδηγεί σε ομοιοκατάληκτες λέξεις και πράξεις. Εχει να πέσει Παρίσι. Τρελό Παρίσι.

 

* Θα μπουγελώσουν επίσης την ελληνική υπουργική αποστολή, κατά την παγκόσμια μόδα που σαρώνει παντού, με επωνύμους και ανωνύμους.

 

* Αλλωστε, το μπουγέλωμα το ανακάλυψε πρώτα η τρόικα με κουβάδες μνημόνια στο κεφάλι μας.

 

* Να μην αδικήσουμε όμως ούτε την Αμερική, που υποστηρίζει ότι ανακάλυψε το μπουγέλωμα για ανθρωπιστικούς λόγους. Παλιότερα, έκανε πολέμους για ανθρωπιστικούς λόγους. Οχι δηλαδή ότι έχει ξεχάσει την τέχνη και σήμερα.

 

* Οι μεγαλύτερες ανακαλύψεις του 2014 είναι η σέλφι και το μπουγέλωμα στην Αμερική, ο ΕΝΦΙΑ και η προεδρία Κουβέλη στην Ελλάδα.

 

* Στο ευρώ μπορεί να είμαστε μέχρι στιγμής, αλλά στην Ευρωπαϊκή Τηλεοπτική Ενωση αποκλείεται να είμαστε συντομότατα. Η EBU έστειλε στον ίδιο τον Σαμαρά ξεχεστήριο επιστολή, για τον τρόπο που λειτουργεί η φανταστική ΝΕΡΙΤ.

 

* Γι’ αυτό αποφασίστηκε προφανώς αναβάθμιση και θα παρουσιάζει τις ειδήσεις στη ΝΕΡΙΤ η Βίκυ Φλέσσα.

 

* Λογικά στο Mega θα πρέπει να λέει τις ειδήσεις ο Βέλτσος.

 

* Δέκα χρόνια φυλακή με τον νέο Ποινικό Κώδικα σε όποιον γράφει στο φέισμπουκ και το τουίτερ κατά του πολιτεύματος, της κυβέρνησης κ.λπ. Εγώ δεν ξαναγράφω τίποτε κατά. Το αλλάζω από τώρα: ΖΗΤΩ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΖΗΤΩ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΕΛΛΑΣ – ΕΛΛΑΣ – ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ, ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΟΛΕ!

 

* Φυσικά, απαγορεύονται και τα σχόλια κατά των καναλιών, που όλα είναι πυλώνες του πολιτεύματος και του καθεστώτος. Δεν θα ξέρω ποιο θα πρωτοεξυμνώ. Φοβάμαι μην αδικήσω κανένα.

 

* Ανάμεσα στους υπουργούς που βρίσκονται στο Παρίσι είναι και η Σοφία Βούλτεψη. Τρέμει το φυλλοκάρδι της μήπως την μπουγελώσουν και με τι μαλλί θα βγει μετά στα κανάλια. Το φλέγον θέμα για τους τροϊκανούς στις συζητήσεις είναι το ταραχώδες διαζύγιο της Αννας-Μισέλ Ασημακοπούλου.

 

* Σαμαράς και Βενιζέλος τελικά θα συναντηθούν απόψε. Με ανακοινώσεις τους διέψευσαν τις απίστευτες βλακείες του Διαδικτύου ότι θα μπουγελωθούν με κουβάδες που θα περιέχουν χυμό ροδάκινου.

 

* Για τέτοιες αλητείες που γράφονται, πρέπει να υπάρξει πρόβλεψη στον νέο Ποινικό Κώδικα για ισόβια.

 

Scroll to top