AlterEgo photo

27/08/14 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Alter eGo μετακομίζει και αναπτύσσεται

Mία από τις μεγαλύτερες εταιρείες ηλεκτρονικού τσιγάρου, που δραστηριοποιείται στη αγορά από το 2009 και διαθέτει καταστήματα σε Ελλάδα και Κύπρο, διεύρυνε την παρουσία της στην ευρωπαϊκή αγορά με το άνοιγμα νέου καταστήματος στη Λισαβόνα.
      Pin It

Στο πλαίσιο της αναπτυξιακής της διαδρομής, η οποία σηματοδοτήθηκε όλα τα προηγούμενα χρόνια με έμφαση στην επιτυχημένη προσπάθεια δημιουργίας επώνυμης ζήτησης στο ποιοτικό ηλεκτρονικό τσιγάρο, η Alter eGo, μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου, μετέφερε τα κεντρικά της γραφεία και το κεντρικό της κατάστημα σε νέες, μεγαλύτερες και πιο λειτουργικές εγκαταστάσεις στη λεωφόρο Βουλιαγμένης 261.

«Ζούμε μια νέα εποχή που οι ανάγκες μεγαλώνουν, οι απαιτήσεις των πελατών διαφοροποιούνται και η αγορά του ηλεκτρονικού τσιγάρου πρέπει να αποδεικνύει συνεχώς την προσήλωσή της στην ποιότητα, την αξιοπιστία και την εξέλιξη στην τεχνολογία, προκειμένου να διατηρηθεί η εμπιστοσύνη των καταναλωτών σε αυτόν τον εναλλακτικό, λιγότερο επιβλαβή τρόπο καπνίσματος» υπογραμμίζει ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Δημήτρης Πετρόπουλος. «Συγχρόνως», επισημαίνει, «η πολιτική total quality που εφαρμόζει η Alter eGo ανταποκρίνεται στις νέες συνθήκες της αγοράς τόσο με τη θέσπιση αυστηρών ποιοτικών κριτηρίων όσο και με την επιλογή των πλέον αξιόπιστων και ασφαλών συσκευών ηλεκτρονικού τσιγάρου».

Αξίζει να σημειωθεί πως η Alter eGo δραστηριοποιείται στη αγορά από το 2009 και σήμερα διαθέτει καταστήματα σε Ελλάδα και Κύπρο, ενώ πρόσφατα διεύρυνε την παρουσία της στην ευρωπαϊκή αγορά με το άνοιγμα νέου καταστήματος στη Λισαβόνα.

Scroll to top