Pin It

Του Λάκη Μπέλλου

 

Οτι είναι εκπληκτικός φόρος ο ΕΝΦΙΑ ομολογώ ότι δεν περίμενα να το ξεφουρνίσει ο Λαζαρίδης, αλλά η Σοφία Βούλτεψη ή η Αννα-Μισέλ Ασημακοπούλου.

 

Τίποτα αξιόλογο από την Αμφίπολη μέχρι πριν από λίγο. Το μόνο καινούργιο είναι ότι μπήκε WiFi στην περιοχή. Μάλλον το ζήτησε ο Μεγαλέξανδρος.

 

Τον Σήφη δεν μπορούν να τον πιάσουν στο Ρέθυμνο. Δεν μπορούν να τον αναγνωρίσουν γιατί φοράει περούκα σαν του Μαζιώτη.

 

Βγήκαν από την εντατική οι γιατροί που εξέτασαν τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, που εισήχθη σε νοσοκομείο των Χανίων με λοίμωξη του αναπνευστικού.

 

Ο κ. Μητσοτάκης δήλωσε ότι η κατάσταση των θεραπόντων ιατρών του είναι σταθερή.

 

Πάντως, δεν αφήνει τίποτα ο Σαμαράς που να μην το εκμεταλλευτεί. Πήγε αμέσως στα Χανιά και έβγαλε φωτογραφία στον τάφο του Μητσοτάκη.

 

Εννοείται ότι ο Επίτιμος έχει χρόνια μπροστά. Υπολογίζεται ότι θα φιλήσει 1.376.540 κούτελα ακόμα.

 

Διορθώνω ότι δεν έγινε τίποτα στην Αμφίπολη. Βρέθηκε μόλις τώρα ο Βουκεφάλας, το άλογο που οδηγούσε τον Αλέξανδρο στις κατακτήσεις του.

 

Δεν πρόκειται για απλό άλογο. Είναι 3.000 αλόγων μαζί. Είχε μάλιστα και τις πινακίδες της Φεράρι του Μιχάλη Χατζηγιάννη.

 

Η Δούρου ορκίστηκε πολιτικά χθες στα Νέα Λιόσια και θρησκευτικά θα ορκιστεί σήμερα στην «Αγιά Σοφιά».

 

Σταυροκοπιόταν χθες όλη τη μέρα ο Σαμαράς. Απορούσε πώς είναι 2.400.000 οι πολίτες που οφείλουν στην Εφορία. Ελεγε πώς έχει πολλά περιθώρια να μεγαλώσει κατά πολύ ο αριθμός.

 

Καλώς μπαίνει ΕΝΦΙΑ στα κλειστά σπίτια. Γιατί δεν πρόκειται για κλειστά. Ανοιχτά είναι, αλλά οι ένοικοι δεν έχουν τη δυνατότητα να βγουν έξω.

 

Εγραψα στο διαδίκτυο: «Χρύσανθος Λαζαρίδης: “Εκπληκτικός φόρος ο ΕΝΦΙΑ”. Και εκπληκτική η μαλακία που τον δέρνει». Πόσα χρόνια τρώω;

 

Στη Θεσσαλονίκη λοιπόν ο Σαμαράς, αφού δεν βρέθηκε ο Μέγας Αλέξανδρος, θα παρουσιάσει τις θαμμένες πινακίδες και τη Φεράρι του Χατζηγιάννη, που βλέπετε στη φωτογραφία.

 

Κατά την αρχαιότητα, περισσότερο και από το ζευγάρι Αλέξανδρου και Ολυμπιάδας ήταν γνωστό το ζευγάρι Χατζηγιάννη – Μακρυπούλια.

 

Εννοείται, το Σάββατο μεγάλη αρχαιολογική συναυλία του Μιχάλη Χατζηγιάννη στην Αμφίπολη.

 

twitter.com/pamelouketo

 

Scroll to top