pasok-arxigoi

28/08/14 ONLINE ΕΚΔΟΣΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Απών ο Γιώργος, παρών ο Σημίτης

Ο Γιώργος Παπανδρέου δεν θα βρεθεί στην εκδήλωση για τα 40 χρόνια από την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ, στις 3 Σεπτεμβρίου στο Ζάππειο, ωστόσο θα παρουσιαστεί κανονικά σε ανάλογη εκδήλωση που θα πραγματοποιήσει δύο ημέρες νωρίτερα το ίδρυμα «Ανδρέας Παπανδρέου».
      Pin It

Απών και επισήμως από την κεντρική εκδήλωση για τον εορτασμό των 40 χρόνων από την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ θα είναι ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, ο οποίος με επιστολή του προς τον Ευάγγελο Βενιζέλο εξηγεί πως έχει ανειλημμένη υποχρέωση. Συγκεκριμένα, θα απουσιάζει στο εξωτερικό ως ομιλητής σε συνάντηση της Royal Bank of Scotland.

Αντιθέτως, ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης σύμφωνα με τη Χαριλάου Τρικούπη θα παραστεί κανονικά, ενώ θα απευθύνει και χαιρετισμό.

Την Τετάρτη, ο Ευάγγελος Βενιζέλος είχε στείλει ηλεκτρονικό μήνυμα στους Γ. Παπανδρέου και Κ. Σημίτη, προσκαλώντας τους στην εκδήλωση που θα γίνει στο Ζάππειο.

 

 

Δεύτερη εκδήλωση από το ίδρυμα Ανδρέα Παπανδρέου

Σημειώνεται ότι ανάλογη εκδήλωση για την επέτειο ίδρυσης του ΠΑΣΟΚ διοργανώνει και το ίδρυμα Ανδρέας Παπανδρέου υπό την… καθοδήγηση του Γ. Παπανδρέου, τη Δευτέρα 1η Σεπτεμβρίου.

Στην εκδήλωση αυτή, ο κ. Παπανδρέου προσκάλεσε τον κ. Βενιζέλο, τους αρχηγούς των άλλων κομμάτων του συνταγματικού τόξου, τον πρόεδρο της Βουλής και άλλους θεσμικούς παράγοντες.

Σχολιάζοντας την πρόσκληση που απεστάλη στον Ευάγγελο Βενιζέλο, κύκλοι της Χαρ. Τρικούπη σημείωναν ότι ευχαρίστως θα παραστεί και φυσικά θεωρούν αυτονόητο ότι θα του ζητηθεί να απευθύνει χαιρετισμό.

 

efsyn.gr

Scroll to top