limenikoi

31/08/14 ONLINE ΕΚΔΟΣΗ

EΛΛΑΔΑ

Για κλοπές κατηγορούνται δύο ναυτικοί στη Σαντορίνη

Ως ύποπτοι κλοπής χρημάτων και άλλων αντικειμένων από ελλιμενιζόμενα επιβατηγά - τουριστικά σκάφη στην περιοχή της Σαντορίνης, συνελήφθησαν δυο άνδρες 31 και 28 ετών .
      Pin It

Δύο ναυτικοί συνελήφθησαν το βράδυ του Σαββάτου από λιμενικούς, ως ύποπτοι κλοπής χρημάτων και άλλων αντικειμένων από ελλιμενιζόμενα επιβατηγά-τουριστικά σκάφη στην περιοχή της Σαντορίνης.

Σύμφωνα με το Λιμενικό, οι δυο άνδρες 31 και 28 ετών ήταν ναυτολογημένοι ως ναύτης και ναυτόπαις αντίστοιχα, σε επιβατηγό-τουριστικό σκάφος και μετά από έρευνα που έγινε βρέθηκαν στην κατοχή του 31χρονου και κατασχέθηκαν: ένα χαρτονόμισμα των πενήντα ευρώ, δύο χαρτονομίσματα των είκοσι ευρώ και ένα χαρτονόμισμα των δέκα ευρώ προσημειωμένα (φωτοτυπημένα), καθώς και δύο χαρτονομίσματα των εκατό ευρώ, πέντε χαρτονομίσματα των πενήντα ευρώ, δύο χαρτονομίσματα των είκοσι ευρώ και ένα (01) επαναφορτιζόμενο δραπανοκατσάβιδο.

Επιπλέον, αναγνωρίστηκαν από τον υπεύθυνο λειτουργίας του επιβατηγού-τουριστικού σκάφους τρόφιμα, ποτά και αναψυκτικά που είχαν κλαπεί και βρέθηκαν στην κατοχή του 31χρονου.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Θήρας.

 

ΧΡ.ΠΑΠ.

efsyn.gr

 

Scroll to top