01/09/14 ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Υπόλοιπα από το καλοκαίρι (1)

      Pin It

Του Πέτρου Μανταίου

 

Υπόλοιπα από το καλοκαίρι σε τρεις συνέχειες, που θα ήθελα να σχολιάσω, αλλά παραθέτω επιγραμματικά λόγω παρελεύσεως… αυτοφώρου:

 

- Δεν κατάφερε να προβλέψει έλεγχο του ΣΔΟΕ… αστρολόγος που απέκρυψε από την Εφορία τουλάχιστον 500.000 ευρώ.

 

- «Είμαι δημοσιογράφος». Ετσι ξεκινάει την αγωγή του προς την ΕΣΗΕΑ κατά της διαγραφής του ο Σίμος Κεδίκογλου.

 

- «Μικρή ΔΕΗ» ανεκτίμητης αξίας σε γη, νερό, υπέδαφος, συν 12 δισ. ευρώ ασφαλιστική περιουσία εργαζομένων/συνταξιούχων, συν 2.000.000 πελάτες. Ενωση Διοικητικού και Οικονομικού Προσωπικού ΔΕΗ.

 

- «Τα τύμπανα της κοινωνικής επανάστασης θα ξαναχτυπήσουν σε μια χώρα, σε πολλές χώρες». Δημ. Κουτσούμπας, γραμματέας Κ.Ε. ΚΚΕ.

 

- «Προσεύχομαι στον Θεό να συνέλθει το ταχύτερο». Χουάν Σούνιγκα, Κολομβιανός ποδοσφαιριστής, δράστης σοβαρού τραυματισμού του Βραζιλιάνου άσου Νεϊμάρ στο Μουντιάλ.

 

- Στην κορυφή λίστας επαγγελμάτων με ζήτηση στην Ελλάδα μπάρμαν και σερβιτόροι. Παρατηρητήριο Κενών Θέσεων Εργασίας Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

 

- «Αντιπεριβαλλοντικό και αντιαναπτυξιακό», που πρέπει να αποσυρθεί, το νομοσχέδιο για αιγιαλούς και παραλίες. Συμβούλιο Περιβάλλοντος ΑΠΘ.

 

- Κροκόδειλος, μήκους 2 μέτρων, εθεάθη στο Φράγμα Ποταμών Ρεθύμνου.

 

- Μουντιάλ: Βραζιλία – Γερμανία 1-7 στο Μπέλο Οριζόντε.

 

- Υπάλληλοι ξενοδοχείου στην Κύπρο εξουδετέρωσαν… ενοχλητικό σκυλάκι στη μηχανή σύνθλιψης χαρτοκιβωτίων.

 

- Λιγότερα από όσα διήρπασαν οι ναζί τα 10.626 αρχαία κομμάτια που επέστρεψαν οι Γερμανοί.

 

- Τα 88 χρόνια ζωής του Αλφρέδο ντι Στέφανο.

 

- Μερική διαγραφή του χρέους του Νότου συνιστά Γερμανός οικονομολόγος, σύμβουλος της γερμανικής κυβέρνησης, που ήταν εναντίον της παραμονής της Ελλάδας στην ευρωζώνη.

 

- Ασθενείς διακόπτουν θεραπεία, επειδή αδυνατούν να καταβάλουν ακόμα και τη συμμετοχή τους στα φάρμακα.

 

- Υποψία ότι ο εμίρης του Κουβέιτ αγόρασε από ιδιώτη μεγάλη έκταση στη Ζάκυνθο που περιέχει και το περίφημο τουριστικό αξιοθέατο Ναυάγιο.

 

- Την πορεία του Αρη Βελουχιώτη στα βουνά της Ρούμελης, λίγο πριν το τέλος του, επιχείρησαν τρεις ορειβάτες. Τους ανέκοψαν σφοδρή καταιγίδα και ελαφρύς τραυματισμός του ενός. Συνεχίζει…

 

Scroll to top