perama

01/09/14 ONLINE ΕΚΔΟΣΗ

ΕΛΛΑΔΑ

Το όραμά του για το Πέραμα έδωσε στην ορκωμοσία του, ο Γ. Λαγουδάκης

Μια πόλη ανθρώπινη, σύγχρονη, καθαρή, δημιουργική, ανοιχτή, φιλόξενη, απαλλαγμένη από μισαλλόδοξες, ξενοφοβικές και φασιστικές συμπεριφορές, εργασίας, πολιτισμού και περιβαλλοντικής αναβάθμισης, υποσχέθηκε ο νεοεκλεγείς δήμαρχος.
      Pin It

Την υπόσχεση και την διαβεβαίωση οτι θα αγωνιστούν για μια πόλη ανθρώπινη, σύγχρονη, καθαρή, δημιουργική, ανοιχτή, φιλόξενη, απαλλαγμένη απο μισαλλόδοξες, ξενοφοβικές και φασιστικές συμπεριφορές, εργασίας, πολιτισμού, περιβαλλοντικής αναβάθμισης, έδωσε ο νέος δήμαρχος Περάματος Γιάννης Λαγουδάκης κατά την διάρκεια της ορκωμοσίας της νέας δημοτικής αρχής που έγινε το απόγευμα της Κυριακής στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του δήμου.

Ο νέος δήμαρχος ανέφερε ανάμεσα στ' άλλα οτι «ο σημερινός όρκος δεν έχει απλώς μια τυπική, τελετουργική σημασία.

Μέσω αυτού του όρκου δεσμευόμαστε για μια νέα προσπάθεια, για ένα νέο έργο, εκτιθέμεθα στην κρίση του αύριο, υποσχόμενοι, από σήμερα και όσο πιστότερα γίνεται, να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες σας για την ανάδειξη μιας άλλης πόλης που θα φανερωθεί μπροστά μας» και κάλεσε ολους να συμμετέχουν σ’ αυτήν την προσπάθεια για το κοινό όφελος.

Στην τελετή ορκωμοσίας το παρόν έδωσαν οι βουλευτές του Β΄ Πειραιά Αναστάσιος Νεράτζης, Παναγιώτης Λαφαζάνης, και Τζένη Βαμβακά, ο βουλευτής Α΄ Πειραιά Θοδωρής Δρίτσας, ο αντιπεριφεριάρχης Πειραιά Γιώργος Γαβρίλης , ο αντιπεριφεριάρχης Δυτικής Αθήνας κ. Τζόκος, ο τέως αντιπεριφεριάρχης Πειραιά Στέφανος Χρήστου, ο Διοικητής Διοικητικής Μέριμνας Πολεμικού Ναυτικού Αντιναύαρχος Ηλίας Δημόπουλος, ο απερχόμενος Δήμαρχος Περάματος Παντελής Ζουμπούλης καθώς και εκπρόσωποι Νομαρχιακών επιτροπών κομμάτων. Την τελετή ορκωμοσίας τέλεσε ο Μητροπολίτης Νικαίας και Περάματος Αλέξιος.

 

Χριστίνα Παπασταθοπούλου

 

efsyn.gr

Scroll to top