papandreouandreas

01/09/14 ONLINE ΕΚΔΟΣΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θερμή υποδοχή του Παπακωνσταντίνου στο Ζάππειο

Ο πρώην υπουργός Οικονομικών καταχειροκροτήθηκε από τους παρευρισκόμενους στην έκθεση φωτογραφίας με τίτλο «Από τον Ανένδοτο στην Αλλαγή» που διοργανώνει το Ίδρυμα «Ανδρέας Παπανδρέου» .
      Pin It

Έκθεση φωτογραφίας με τίτλο «Από τον Ανένδοτο στην Αλλαγή», διοργανώνει το Ίδρυμα «Ανδρέας Παπανδρέου» σήμερα (Δεύτερα) στο Ζάππειο. Στην εκδήλωση έδωσε το παρών και ο πρώην υπουργός Οικονομικών -επί πρωθυπουργίας του Γιώργου Παπανδρέου- Γιώργος Παπακωνσταντίνου, ο οποίος εισερχόμενος στην αίθουσα καταχειροκροτήθηκε από τους παρευρισκόμενους.

Η κεντρική εκδήλωση για την επέτειο της 3ης του Σεπτέμβρη είναι αυτή που οργανώνει το ΠΑΣΟΚ στις 3 του μήνα και πάλι στο Ζάππειο. Η έκθεση φωτογραφίας αποτελεί μια προκαταρκτική εκδήλωση στο πλαίσιο του επετειακού εορτασμού».

Η συγκεκριμένη επέτειος, που άλλοτε λειτουργούσε συσπειρωτικά, έχει ήδη διχάσει το Κίνημα, αναζωπυρώνοντας τη διαρκώς υποβόσκουσα αντιπαράθεση βενιζελικών – παπανδρεϊκών. Το παρασκήνιο που εκτυλίχθηκε την περασμένη εβδομάδα σχετικά με τις προσκλήσεις, τις παρουσίες και τις απουσίες και το ποιοι θα απευθύνουν χαιρετισμούς επιβεβαιώνει του λόγου το αληθές.

Οι δύο ξεχωριστές εκδηλώσεις του Ζαππείου τις οποίες η ηγεσία του κόμματος προσπάθησε να εμφανίσει ως παραπληρωματικές, εξελίσσονται σε άτυπο αγώνα επικράτησης και επίδειξης δύναμης στο κομματικό ακροατήριο.

 

efsyn.gr

Scroll to top