ÁÈÇÍÁ-ÅÊÄÇËÙÓÇ ÔÏÕ ÐÁÓÏÊ ÃÉÁ ÔÇÍ 3Ç ÓÅÐÔÅÌÂÑÇ ÓÔÏ ÆÁÐÐÅÉÏ-ÏÌÉËÉÁ ÔÏÕ ÐÑÏÅÄÑÏÕ Å. ÂÅÍÉÆÅËÏÕ// ÓÔÇ ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ ÅÕÁÃÃÅËÏÓ ÂÅÍÉÆÅËÏÓ -ÊÙÓÔÁÓ ÓÇÌÉÔÇÓ.(EUROKINISSI-ÁËÅÎÁÍÄÑÏÓ ÆÙÍÔÁÍÏÓ)

04/09/14 ONLINE ΕΚΔΟΣΗ

ΠΑΜΕ ΛΟΥΚΕΤΟ

Ο Βενιζέλος και η Γωγώ Τσαμπά

Ο Βενιζέλος δεν το έχει το παπανδρεϊκό. Οταν εκστόμισε «Σύντροφοι και συντρόφισσες» ήταν σαν να το λέει η αοιδός Γωγώ Τσαμπά.
      Pin It

Πανελλήνια συγκίνηση γιατί βρέθηκε χθες ο τάφος του ΠΑΣΟΚ στο Ζάππειο. Η αρχαιολογική σκαπάνη βρήκε και έδειξαν οι κάμερες πρόσωπα που είχαμε ξεχάσει, όπως η Βάσω Παπανδρέου, ο Κώστας Λαλιώτης και αμέτρητοι άλλοι.

Δεν πήγε ο Γιώργος Παπανδρέου. Πιο πιθανό ήταν να πάει ο Ανδρέας Παπανδρέου.

Ο Βενιζέλος τραγούδησε διάφορα και το πρώτο συγχαρητήριο τηλεφώνημα που δέχθηκε ήταν από τον Σαμαρά, ο οποίος του είχε δανείσει το Ζάππειο, που δονούνταν από το σύνθημα «Το ΠΑΣΟΚ είναι αιδώ».

Με 243 ψήφους στη Βουλή η νεοορκισθείσα βουλευτής της Ν.Δ. κ. Σόδη. Μπορούσε να ορκιστεί και Πρόεδρος της Δημοκρατίας, όπου χρειάζονται μόνον 180 ψήφοι, να τέλειωνε κι αυτό το θέμα.

 

sodi-x;ios-vouli

 

* Ολόκληρη η στήλη «Πάμε Λουκέτο» του Λάκη Μπέλλου στην «Εφημερίδα των Συντακτών» ου κυκλοφορεί σήμερα, Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου.

 

efsyn.gr

Scroll to top